Hoppa till huvudinnehåll

Företagskoordinatorer

Helsingfors sysselsättningstjänster erbjuder ditt företag avgiftsfria rekryterings- och experttjänster i anknytning till sysselsättning, med hjälp av vilka du enkelt kan nå arbetssökande som passar dina behov.

Arbetsgivarna stöds av så kallade företagskoordinatorer som känner stadens invånare som söker jobb via sysselsättningstjänsterna samt deras styrkor och kompetenser. Med hjälp av företagskoordinatorerna kan det vara väldigt smidigt att hitta en person som uppfyller kraven på arbetsplatsen, utan arbetsdryga ansökningsprocesser. 

Företagskoordinatorerna hjälper dig att hitta en arbetslös arbetssökande som passar dina behov: 
•    direkt bland sysselsättningstjänsternas kunder 
•    genom ett rekryteringsevenemang (stöd till evenemangets planering och marknadsföring) 
•    med en plan för utbildning till jobb (tillsammans med aktörer som tillhandahåller utbildningstjänster görs en utbildningsstig för arbetstagare, som till exempel kan innehålla en kortvarig introduktionsutbildning, avläggande av kort som behövs inom branschen och inlärning i arbetet). 

Koordinatorernas jobb går ut på på att effektivt få arbetssökandenas behov och samarbetsföretagens möjligheter att möta. 

Redan hundratals personer i olika åldrar har blivit sysselsatta i företag som stöds av koordinatorerna. Staden söker ständigt efter nya samarbetspartner. Är ditt företag en av dem? För företags och företagares rekryteringsbehov får du hjälp av följande företagskoordinatorer: 

Arja. H. Kukkonen
tfn  040 655 5403 
arja.h.kukkonen@hel.fi

Petra Simojoki
tfn  040 504 3016
petra.simojoki@hel.fi

Escocia Nsuku
tfn  040 960 8208
escocia.nsuku@hel.fi

Ordna rekryteringsevenemang

Visste du att Helsingfors sysselsättningstjänster har en egen evenemangskalender för arbetssökande i Helsingfors? I kalendern visas olika evenemang kring arbets- och utbildningssökning. Om du är intresserad av att ordna ett rekryteringsevenemang tillsammans med staden, kontakta företagskoordinatorerna

Helsingfors sysselsättningstjänsters evenemangskalender

 

KuvakaappausTyöllisyyspalveluiden tapahtumakalenterista