Opiskelija Jessi Saaren tekemässä linografiikassa kuvataan enkeliä

Vihdoinkin tanssimaan!

Helsingin kuvataidelukion abien koronan vuoksi lykkääntyneet wanhojentanssit ovat torstaina 2.12.2021. Tanssit esitetään Valkoisessa Salissa osoitteessa Aleksanterinkatu 16–18, Helsinki. Tanssiesitysten alkamisajat ovat klo 17.15 ja 19.00. Jokainen tanssija saa kutsua kolme vierasta katsomaan esitystä.

Tilaisuus striimataan. Helsingin kuvataidelukion abien wanhojentanssiesitystä voi seurata tästä linkistä.

Alla tarkempia ohjeita tilaisuuteen tulijoille:

Juhlaan kannattaa tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Lähin parkkihalli on EuroPark P-Kluuvi. Narikkamaksu on 3,50 €/vieras.

Vieraiden tulee ilmoittautua etukäteen. Keräämme tiedot juhlaan saapuvalta yleisöltä. Valkoisen salin ovella ilmoittautumiset ja koronapassit tarkastetaan. Näytökseen saapuvilta kerätään nimi, puhelinnumero ja sähköposti mahdollista altistumisjäljitystä varten. Tiedot tuhotaan 10 päivää juhlan jälkeen.

Koronaohjeistus tilaisuuteen:

  • Maskit vaaditaan. Jaamme maskit niille, joilla ei maskia ole.
  • Yleisöltä vaaditaan koronapassi.
  • Suosionosoitukset vain taputtaen.
  • Tilaisuudessa pitää olla istumapaikat.
  • Keräämme osallistujien yhteystiedot.

Samalla kun tarkistamme koronapassin, kuittaamme ilmoittautuneen listasta.

Tilaisuuteen vaaditaan QR-koodilla varustettu koronapassi. Kuvakaappaus Omakannasta ei ole suositeltava, koska sovellus ei tunnista näitä kovin hyvin. Suosittelemme, että vieraat avaavat Omakannan etukäteen ja ottavat henkilöllisyystodistuksen esille, jolloin sisääntulo sujuu nopeammin.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!