Iltapäivätoiminta / Vattuniemen ala-aste / Linguajoy Language Club, Linguajoy Kielikerhot Oy

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille suunnattua ohjattua maksullista toimintaa koulupäivän jälkeen.

Linguajoy järjestää iltapäivätoimintaa 1-2 luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille Vattuniemen ala-asteella. Linguajoy on Helsingin kaupungin palveluntuottaja ja toiminta on kaupungin alaista perusopetuksen iltapäivätoimintaa. Koululaisen elämyksellistä iltapäivää siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, retket, hauskat kielimaistiaiset ja kiireettömät lepo- ja rentoutushetket. Linguajoy elävöittää lapsen iltapäivää inspiroivan englantirikasteisen ohjelman avulla, mutta kerhossa voi kuitenkin toimia vallan mainiosti myös vain suomen kielellä. Kerhossa nautitaan välipala. Iltapäivätoiminnassa lapset kuuluvat Helsingin kaupungin ryhmätapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutuksen perusteella korvataan julkisen terveydenhuollon piirissä olevat sairaanhoitokulut. Toimimme koulun tiloissa.

Ryhmän tiedot:
041 317 5855

Palvelupäällikkö
Maija Jaskara
041 3111052
maija.jaskara@linguajoy.fi

Linguajoy Active English iltapäivää Vattuniemessä siivittävät ulko- ja sisäliikunta, läksypiiri, innostavat pelit, leikit, musiikki, taide- ja tiedeprojektit, hauskat kielimaistiaiset, retket sekä kiireettömät lepohetket. Tavoitteemme on elävöittää koululaisen iltapäivää inspiroivan ohjelman avulla, joka antaa myös mahdollisuuden kehittää englannin kieli- ja vuorovaikutustaitoja. Toimimme koulun tiloissa.

Yhteystiedot

Vattuniemenkatu 23, 00210 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 12.00-17.00

suomi

palvelupäällikkö
Maija Jaskara
+358 41 311 1052
maija.jaskara@linguajoy.fi

Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Sijainti

Vattuniemenkatu 23, 00210 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)