Iltapäivätoiminta / Vallilan ala-aste, Helsingin Jalkapalloklubi ry

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille suunnattua ohjattua maksullista toimintaa koulupäivän jälkeen.

HJK:n iltapäiväkerho toimii Vallilan ala-asteen pääkoululla. Käytössämme ovat koulun piha ja läheinen Runonpuisto, joissa molemmissa on mukava leikkiä, pelata ja puuhastella kavereiden kanssa. Kerhollamme ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Sateisella kelillä lapset tykkäävät usein rakentaa patoja, joissa vesi virtaa, kun taas lumisella säällä lapset yleensä rakentavat lumiveistoksia ja lumilinnoja. Sateiseen keliin varaudutaan pukemalla sään mukaiset varusteet ja monet tuovatkin vaihtovaatteet iltapäiväkerholle varmuuden vuoksi, jotta voi nopeasti vaihtaa asusteen, jos sää yllättää.

Tilanteiden salliessa on joskus myös mahdollisuus mennä yhdessä iltapäiväkerhon sisätiloihin mm. piirtämään, värittämään, pelaamaan lautapelejä, lukemaan, tekemään läksyjä ja leikkimään legoilla. Joka päivä klo 15-16 on kaikille kerholaisillemme ohjaajien suunnittelemaa toimintaa. Toimintatuokion lisäksi meillä on myös vapaata leikkiä ja pihalta löytyy mm. jalkapallomaalit, useita kiipeilytelineitä, liukumäki, koripalloteline, sählymaalit ja pituushyppypaikka. HJK:n iltapäiväkerhossa ketään ei kiusata, ja me otamme kaikki mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Ryhmän tiedot:
Anu Grönmark
044 356 0965
ip.vallila@hjk.fi

Yhteystiedot

Hämeentie 80, 00550 Helsinki Näytä esteettömyystiedot Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 12.00-17.00

suomi

Ryhmän tiedot
Kaisa Tolvanen
+358 50 366 6767
kaisa.tolvanen@hjk.fi

Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Sijainti

Hämeentie 80, 00550 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Reitti pääsisäänkäynnille

  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
  • Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

  • Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
  • Sisäänkäynnin yhteydessä on vähintään 4 porrasaskelmaa, jossa on käsijohteet ylös noustessa oikealla puolella.
  • Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi ja lasiovissa on kontrastimerkinnät. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi vaatii summerin painamista, jonka jälkeen ovi aukeaa mutta on raskas. Summerissa on valomerkki.
  • Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.

Sisätilat

  • Toimipisteessä on 5 kerrosta.
  • Tilan keskeisillä kulkureiteillä on vähintään 4 porrasaskelmaa, jossa on käsijohteet ylös noustessa oikealla puolella.
  • Sisätilojen ovet erottuvat selkeästi. Lasiovissa on kontrastimerkinnät.