Iltapäivätoiminta / Puotilan ala-aste, Saalem-Nuoret ry

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille suunnattua ohjattua maksullista toimintaa koulupäivän jälkeen.

Jees-iltapäiväkerhot

Saalem-nuoret ry. järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa palveluntuottajana Puotilan ala-asteella. Toiminta on kaupungin alaista ja osallistumme säännöllisesti kaupungin järjestämiin koulutuksiin ja verkostotapaamisiin sekä iltapäivätoiminnan kehittämiseen.

Toimintaa ohjaa perusopetuslaissa olevat iltapäiväkerhotoiminnan arvot ja tavoitteet, joista keskeisimmät ovat osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen sekä tunne-elämän ja sosiaalisen kehityksen tukeminen.

Käytännössä kerhopäivät koostuvat ulkoilusta, välipalasta, läksyjen tekemisestä, kädentaidoista ja muista harrasteista sekä sisäliikunnasta ja vapaasta leikistä.
Ammattitaitoiset aikuiset suunnittelevat kuukauden, viikon ja päivän ohjelmat ja myös lapsilla ja heidän vanhemmillaan on mahdollisuus vaikuttaa.

Mikä on Saalem nuoret ry?

Saalem-nuoret ry on Helsingin Saalem-seurakunnan alainen yhdistys, joka järjestää laajasti lapsi- ja nuorisotoimintaa. Kristilliset arvot ovat siis JEES-iltapäiväkerhojen toiminnan tukena. JEES-iltapäiväkerhon perustoiminta ei ole tunnustuksellista.

Ryhmän tiedot:
JEES-iltapäiväkerho / Puotilan ala-aste
045 127 5751

Yhteystiedot

Klaavuntie 17, 00910 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 12.00-17.00

suomi

Palveluntuottaja
Anne Palmi
+358 50 502 9006
anne.palmi@saalem.fi

Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Sijainti

Klaavuntie 17, 00910 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)