Iltapäivätoiminta / Oulunkylän srk: Oulunkylän ala-aste / Otto Brandtin tien toimintapaikka, Helsingin seurakuntayhtymä

Perusopetuksen iltapäivätoiminta on 1.-2.-luokkalaisille sekä erityisen tuen oppilaille suunnattua ohjattua maksullista toimintaa koulupäivän jälkeen.

Helsingin seurakuntayhtymän järjestämässä iltapäivätoiminnassa tarjoamme toimintaa 1.-2-luokkalaisille sekä tarvittaessa erityisen tuen oppilaille. Toimintaa järjestetään Veräjälaakson sivukoululla. Toiminta-aikamme on 12-16 (tarvittaessa klo 16.30).

Iltapäiväkerhon päivä koostuu leikeistä, peleistä, välipalasta, läksyhetkestä sekä ohjatusta toiminnasta, joka sisältää mm. kädentaitoja, liikuntaleikkejä. Mahdollisuus on myös levätä ja rauhoittua koulupäivän jälkeen. Lapsilla ja huoltajilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön erilaisin toivein.

Veräjälaakson kerhossa ulkoilemme paljon koulun pihalla ja teemme retkiä lähimaastoon mm. Pikkukoskelle. Toiminnassamme on tarjolla liikuntaa myös liikuntasalissa.

Iltapäiväkerhossamme lapset ovat vakuutettuja. Iltapäiväkerhon toiminta pohjautuu Helsingin kaupungin iltapäivätoiminnan suunnitelmaan, joten emme edellytä lapselta kirkkoon kuulumista.

Ryhmän tiedot:
Ville Pasanen
ville.pasanen@evl.fi
050 380 4110

sekä

Essi Korjus
essi.korjus@evl.fi
050 591 5795

Yhteystiedot

Otto Brandtin tie 13, 00650 Helsinki Näytä sijainti palvelukartalla

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 12.00-16.00

suomi

Asiakasmaksu on 100 €/kk

Sijainti

Otto Brandtin tie 13, 00650 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)