Hyppää pääsisältöön

Päiväkoti Ranta

päiväkoti Ranta

Päiväkoti Ranta sijaitsee Herttoniemenrannassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rakennus on kaksikerroksinen ja sijaitsee kerrostalojen suojassa. Piha on jaettu isompaan ja pienempään osaan, joissa molemmissa on paljon tilaa lasten monipuolisille leikeille.

Päiväkoti Rannassa henkilöstö vaalii ja arvostaa lasten leikkiä, osallistuu aktiivisesti lasten leikkiin, ohjaa ja rikastuttaa sitä sekä auttaa leikkiin liittymisessä ja kannattelee leikin kulkua. Valitsemme luettavan ja leikittävän materiaalin siitä näkökulmasta, että ne edistävät tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta ja tuovat tutuksi moninaisuutta. Kaveri- ja tunnetaitojen harjoittelu ovat olennainen osa myös tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista joiden avulla opettelemme kunnioittamaan jokaisen mielipidettä, rajoja sekä osallisuutta. Toiminnan tukena käytämme erilaisia tunnekuvia ja tunnemittarit sekä mm. Huomaa hyvä! Positiivinen pedagogiikka-materiaalia. Henkilöstö edistää tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskasvatusta omalla päivittäisellä toiminnallaan, kun katse suunnataan tietoisesti yksilöllisyyteen, moninaisuuteen, kaikkeen hyvään sekä jokaisen vahvuuksiin.

Talossamme on lämmin henki, ja jokainen lapsi saa laadukasta ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta sitoutuneiden tuttujen kasvattajien ympäröimänä. Muodostamme Perhepäivähoito Kaakon kanssa yhteisen varhaiskasvatusyksikön.

Päiväkodin johtaja Emmi Kamula, 09 31056432, emmi.kamula@hel.fi.
Päiväkodin varajohtaja Henna Maunu, 09 31035719, hennariina.maunu@hel.fi.

Sijainti

Neitojenpolku 23 00810 Helsinki

Yhteystiedot

Neitojenpolku 23 00810 Helsinki

+358 9 310 56432
PL 81960, 00099 Helsingin kaupunki