Hyppää pääsisältöön

Päiväkoti Poutapilvi

päiväkoti Poutapilvi

Päiväkoti Poutapilvi sijaitsee Malmin lentokentän asuinalueella Sepänmäen puistossa Ala-Malmin ja Sepänmäen välissä. Meille pääsee bussilla 69 Malmilta ja Malmille on hyvät juna- ja bussiyhteydet. Tilamme sijaitsevat isossa, komeassa puuverhoillussa pyöreässä omassa valoisassa rakennuksessa vanhemman pientaloalueen ja uudemman pientalo- rivitalo- ja pienkerrostaloalueen välissä. Meillä on laaja oma piha-alue kahdessa tasossa. Asfaltoidulla yläpihalla on tilaa ajaa potkulaudoilla ja polkupyörillä, siellä on myös rauhallinen pelialue. Alapihalla sijaitsevat keinut, kiipeilyteline, seikkailupolku ja hiekkalaatikkoalue. Päiväkodin tontilla sijaitsee pieni lähiliikuntakenttä, johon on suunniteltu turvallinen aidattu palloilualue.
Poutapilvessä on noin 115 9kk-6-vuotista lasta seitsemässä eri ryhmässä.
Meille on tärkeintä kohtaamisen pedagogiikka, toivotamme lapset, vanhemmat, työtoverit ja vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Kohtaamme kaikki yhdenvertaisuus ja tasa-arvon periaatteita kunnioittaen. Meillä järjestetään laajamittaista kaksikielistä englanti-suomi esiopetusta.
Meillä on omat metsäpaikat, Fallkullan kotieläinpuisto, Malmitalo ja kirjasto kävelymatkan päässä. Päiväkoti Poutapilvi muodostaa Puimurin kanssa yhteisen varhaiskasvatusyksikön.
Toimimme myös kansainvälisten vierailujen päiväkotina.
Toiminta-ajatuksemme on "Lapsen ilo on talon valo".
Päiväkodin johtaja: Marjo Välimäki-Saari, marjo.valimaki-saari@hel.fi, 09 31073319
Päiväkodin varajohtaja: Katarina Keränen, katarina.keranen@hel.fi, 09 31074270

Sijainti

Tullivuorentie 6 00700 Helsinki