Päiväkoti Pikkuprinssi

päiväkoti Pikkuprinssi

Päiväkoti Pikkuprinssi sijaitsee Tapulikaupungissa hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Puistolan juna-asemaa. Päiväkoti Pikkuprinssi muodostaa päiväkoti Satulinnan kanssa yhteisen varhaiskasvatusyksikön. Päiväkodin pihalla on isommille ja pienemmille lapsille omat aidatut leikkipihat. Pikkuprinssi on Vihreä lippu- päiväkoti, jossa opettelemme kestävän kehityksen pelisääntöjä, luonnon kunnioittamista ja luonnosta nauttimista. Päiväkodin lähellä on metsiä retkeilyyn ja seikkailuun sekä leikkipuisto. Lapsia päiväkodissa on n. 90, jotka ovat iältään 1-5 vuotiaita. Ryhmät: 1-2 v Puro, 2-5 v ryhmä Puutarha, 3-5v ryhmät Meri ja Niitty. Lisäksi meillä toimivat iltahoitoryhmät Metsä ja Metsä2 1-5 v lapsille. Iltahoitoa tarjotaan huoltajan työn tai opiskelun vuoksi arkisin klo 6.15-22.00 vuorohoitopäätöksen saaneille lapsille. Pikkuprinssissä ei järjestetä esiopetusta. Pikkuprinssi on paikka, jossa lapsen on hyvä olla, mahdollisuus oppia edellytystensä mukaan, kasvaa hyvän itsetunnon omaavaksi ja toiset huomioonottavaksi. Meille lapsen sensitiivinen kohtaaminen on tärkeää, meillä päiväkoti on lapsia varten! Päiväkodin johtaja: Hanna-Mari Hartonen hanna-mari.hartonen@hel.fi p.0931073497. Päiväkodin varajohtaja: Jaana Sipiläinen jaana.sipilainen@hel.fi p.0931069564. Ryhmien s-posti pk.pikkuprinssi@hel.fi

Yhteystiedot

Maatullinkuja 12, 00750 Helsinki Näytä esteettömyystiedot Näytä sijainti palvelukartalla
suomi
PL 75991, 00099 Helsingin kaupunki

Päiväkodinjohtaja
Jaana Sipiläinen
+358 9 310 73497
jaana.sipilainen@hel.fi

Päiväkodin varajohtaja
Jenny Kuusemaa
+358 9 310 69564
jenny.kuusemaa@hel.fi

3-5 vuotiaat
Meri
eri-ikäisten ryhmä
Metsä
3-5 vuotiaat
Metsä 2
3-5 vuotiaat
Niitty
1-2 vuotiaat
Puro
eri-ikäisten ryhmä
Puutarha

Sijainti

Maatullinkuja 12, 00750 Helsinki
Sijainti kartalla - Avaa kartta suurempana(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Reitti pääsisäänkäynnille

  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
  • Kulkureitti sisäänkäynnille on opastettu, tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

  • Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
  • Sisäänkäynnin yhteydessä on 1 porrasaskelma.
  • Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa kulunvalvonta-avaimella.
  • Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.

Sisätilat

  • Toimipiste sijaitsee samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
  • Tilassa on yli 2 cm korkeita kynnyksiä.
  • Sisätilojen ovet erottuvat selkeästi.
  • Toimipisteessä on esteettömäksi merkitty wc, jonka ovea ei ole helppo avata ja sulkea. Wc-istuimen toiselta tai molemmilta puolilta puuttuu käsituki.