Hyppää pääsisältöön

Päiväkoti Lunni

päiväkoti Lunni

Päiväkoti Lunni sijaitsee Vattuniemessä Lauttasaaressa kerrostalon alakerrassa.
Päiväkodissa on kaksi kerrosta, yläkerrassa toimii Gepardit 4-5v ryhmä ja alakerrassa on kaksi pienten ryhmää alle 3v. Sinipingviinit ja Jääpingviinit. Molemmissa ryhmissä on kahden lasta. Lisäksi alhaalla on 3v ryhmä Keisaripingviinit. Rakennuksen edessä on aidattu pihamme sekä käytämme ulkoiluun myös Aino Tukiaisen puistoa pihan ympärillä.
Päiväkoti Lunni muodostaa päiväkoti Lauttasaaren kanssa yhteisen varhaiskasvatusyksikön. Yksikössämme painottuu lasten leikki, vuorovaikutustaidot sekä tunnetaidot. Haluamme myöskin nostaa lasten vahvuudet ensiarvoiseen asemaan.
Toimiva arki ja yhteisöllisyys sekä lasten osallisuus sen suunnitteluun on tärkeää.
Meillä toimii myöskin hyvin aktiivinen vanhempaintoimikunta .
Pk Lunnissa on noin 50 lasta, jotka ovat iältään 1-5-vuotiaita, talossa ei ole esiopetusryhmää.
Päiväkodin johtaja: Pia Kingo, pia.kingo@hel.fi, 0931045159. Päiväkodin varajohtaja: Marianna Viitanen, marianna.viitanen@hel.fi, 0931045091

Sijainti

Vattuniemen puistotie 3 00210 Helsinki

Reitti pääsisäänkäynnille

  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
  • Kulkureitti sisäänkäynnille on opastettu, tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

  • Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
  • Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi ja lasiovissa on kontrastimerkinnät. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa painikkeen avulla automaattisesti.

Sisätilat

  • Toimipisteessä on 2 kerrosta.
  • Tilassa on hissi, johon mahtuu pyörätuoli ja jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista. (Esteettömän hissin vähimmäismitat ovat leveys 1,1 m ja syvyys 1,4 m.)
  • Sisätilojen ovet erottuvat selkeästi. Lasiovissa on kontrastimerkinnät.
  • Toimipisteessä on esteetön wc samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
Sulje