Hyppää pääsisältöön

Päiväkoti Koskela

päiväkoti Koskela

Varhaiskasvatusyksikkö Koskela sijaitsee puistomaisessa ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yksikkö koostuu päiväkoti Koskelasta ja Ryhmä Koskelanpuistosta, jotka toimivat vierekkäisissä rakennuksissa.
Ryhmä Koskelanpuistossa, Käpyläntie 11 A-rakennus, toimii viisi ryhmää ja lapset ovat iältään 1-5-vuotiaita. Päiväkoti sijaitsee kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa. Ryhmä Koskelanpuistossa toimii Manteleiden, Männynkäpyjen, Pähkinöiden, Kastanjoiden ja Tammenterhojen ryhmät.
Koskelan päiväkoti, Käpyläntie 11 B-rakennus, sijaitsee kerrostalon 2-3 -kerroksessa. Koskelassa toimii viisi ryhmää ja lapset ovat iältään 1-7 -vuotiaita. Koskelan ryhmät muodostuvat: Pompuista, Pirueteista, Kiepeistä sekä Hyrrien ja Kärrynpyörien esiopetusryhmistä.
Hyvä varhaiskasvatus arki varhaiskasvatusyksikkö Koskelassa rakentuu lapsen sensitiivisestä kohtaamisesta, kieli- ja kulttuuritietoisesta pedagogiikasta ja vastavuoroisesta yhteistyöstä päiväkodin ja perheiden välillä. Kaikilla lapsilla on oikeus tulla kuulluksi ja kokea itsensä hyväksytyksi.
Retkeilemme säännöllisesti ja päiväkodin läheisyydessä on esimerkiksi kirjasto, useampi leikkipuisto ja monipuolisia luontoretkikohteita. Tutkien, leikkien ja seikkaillen kuljemme lasten kanssa kohti kestävää tulevaisuutta.

Päiväkodin johtaja: Jaana Majapuro, jaana.majapuro@hel.fi, 09 310 44042. Päiväkodin varajohtaja: Alessandra Fasulo, alessandra.fasulo@hel.fi, 09 310 44041.

Ryhmä Koskelanpuisto toimii osoitteessa Käpyläntie 11 A- akennus, 00600 Helsinki.

Sijainti

Käpyläntie 11 B-rak. 2. 00600 Helsinki