Kerralla enemmän kuntoon uudella palvelumallilla

Kokeilemme Suu- ja hammaskeskuksessa uudenlaista Kerralla enemmän kuntoon- (Keku) palvelumallia, jossa pyrimme hoitamaan suusi terveyden kuntoon tiiviissä aikataulussa ja mahdollisimman vähäisillä käyntikerroilla.

Moniammatillisen tutkimus- ja hoitokäynnin yhteydessä teemme sinulle tarkastuksen ja hoitosuunnitelman ja aloitamme hoidon. Tarpeen ja jaksamisesi mukaan teemme mahdollisimman paljon yhdellä hoitokäynnillä. Hoitokerran maksimipituus on 2 tuntia. Hoidon niin vaatiessa varaamme jatkoaikoja, joiden pituus on myös maksimissaan 2 tuntia.

  • Klo 8.00 alkava hoitoaika on tarkka. Saavu paikalle hyvissä ajoin ilmoittautumaan toimistoon 1A.
  • Myöhemmät hoitoajat alkavat joustavasti tunnin sisällä ilmoitetusta hoidon alkamisajankohdasta. Esimerkiksi jos sinulle on varattu hoitoaika klo 9.00, hoitoaika voi alkaa klo 9.00–10.00 välisenä aikana.
  • Ilmoitamme tekstiviestillä kun hoitoaikasi alkuun on 30 minuuttia. Esimerkiksi voit saada tekstiviestin klo 8.45, jossa seuraava ilmoitus: "Hoitoaikasi alkaa 30 minuutin kuluttua klo 9.15. Ilmoittautua voit toimistossa 1A."

Jos tulet kauempaa, voit tulla jo aikaisemmin Suu- ja hammaskeskuksen lähettyville. Esim. Töölön kirjasto sijaitsee alle 30 minuutin kävelymatkan päässä. Lisäksi Töölön kirjaston läheisyydessä ja Mannerheimintiellä on pieniä kahviloita ja ruokapaikkoja, joista ehtii puolessa tunnissa paikalle. Myös Keskuspuiston ulkoilupolut ovat Suu- ja hammaskeskuksen läheisyydessä.

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla. Yhteystietosi voit tarkastaa ja päivittää helposti Maisa-portaalissa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), jota voit käyttää myös älypuhelimella. Älypuhelinkäyttöä varten voit ladata Maisa-sovelluksen sovelluskaupasta.

Suosittelemme myös antamaan luvan tietojen luovuttamiseen kohdassa ”Lupa tietojen luovuttamiseen yhteisrekisterin ulkopuolelle”. Näin varmistat, että hoitoasi koskevat tärkeät tiedot ovat terveydenhuollon ammattilaisten käytössä riippumatta paikkakunnasta tai hoito-organisaatiosta. Myös tämän voit tehdä Maisassa.

Aina uusi hoitomalli ei ole sopivin ratkaisu

Jos huomaat, ettei uusi hoitomalli sovi sinulle, varaamme sinulle tarpeen mukaan muun jatkoajan.
Jos hoitokäynnin yhteydessä ilmenee, että suunterveydenhoitosi vaatii muunlaisia palveluja, järjestämme hoidon jatkon. Jatkohoito voi tapahtua myös palvelusetelillä.

Hoitoasi koskevissa asioissa voit olla yhteydessä

Näkemiin Suu- ja hammaskeskuksessa, os. Haartmaninkatu 1, kerros 1, aula 1 A, Naistenklinikkaa vastapäätä.

Suu- ja hammaskeskus

Käyntiosoite:
Haartmaninkatu 1 A, 00290 Helsinki
Aukioloajat:

Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 7.45-15.00

Katso tarkemmat tiedot