Saunat, takkatuvat ja mökit

Saunat ja takkatuvat varattavissa

Elisaaren mökit ja saunat

Elisaari on luonnonkaunis virkistäytymis- ja lomakohde Inkoon saaristossa. Elisaareen pääsee veneellä, autolla tai pyörällä. Satamassa on 94 poijua ja satamaan mahtuu noin 150 venettä. Satamaan johtaa noin kahden metrin syvyinen väylä. Elisaareen voi tulla maitse, lauttayhteys mantereelta viereiseen saareen, jolloin tulee huomioida salmen ylitys. Elisaaressa voit majoittua Tammiston Huvilassa, Villa Sofiassa tai leirintäalueella. 

Elisaaressa on varattavissa neljä saunaa: Itsepalvelu rantasauna 1, Itsepalvelu rantasauna 2. Maurin sauna ja Sisarusten talon sauna. Tarkemmin palvelut, saunat, tilat, varausohjeet ja hintatiedot: Elisaari(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lähteelän saunat

Lähteelän ulkoilualue sijaitsee Porkkalassa Kirkkonummella, Helsingistä länteen noin 35 km meritse ja 45 km maitse. Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa.

Varattavissa kaksi saunaa, joista molemmissa on oma uimalaituri sekä vilvoittelukuisti. Tarkemmin palvelut, saunat, varausohjeet ja hintatiedot: Lähteelä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Rastila Camping mökit, saunat ja kokoustilat

Rastila Camping Helsinki sijaitsee Itä-Helsingissä, Vuosaaren upeissa merimaisemissa. Leirintäalueella on sähköistettyjä ja tontitettuja matkailuajoneuvopaikkoja, eritasoisia mökkejä, telttapaikkoja, saunoja, kokoustiloja sekä lasten leikkipaikkoja ulko- ja sisätiloissa. Alueen yhteydessä on yleinen uimaranta ja runsaasti ulkoilumahdollisuuksia merellisessä ympäristössä. Talvisin on mahdollisuus pitkäaikaiseen majoittumiseen ja matkailuajoneuvojen talvisäilytykseen.
 

Varattavissa on neljä viihtyisää saunaa, kaksi pientä perhesaunaa sekä kaksi suurempaa rantasaunaa. Varata voi myös Ison Kallahden rannalla sijaitsevan Sannan saunan.  Majoitusvaihtoehdot, saunat, tilat, varausohjeet ja hintatiedot: Rastila(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kaunissaaren mökit ja perhesauna

Sipoon saaristossa sijaitseva Kaunissaari soveltuu esimerkiksi retkeilyyn, telttailuun ja kalastukseen. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Kaunissaareen pääsee yhteysaluksella tai omalla veneellä. Saaressa on keittokatoksia sekä ravintola ja kesäisin kävijöitä palvelee myymälävene.

Kaunissaaressa on Varaamon kautta varattavissa seitsemän mökkiä (Kerhon mökki, Liiton mökki, Rantamökki, Roopen mökki, Sataman mökki, Taxi-mökki, Vinomökki) sekä kolme puutelttaa. Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat

Pihlajasaari sijaitsee Hernesaaren edustalla, noin 10 minuutin merimatkan päässä. Saareen on vesiliikenneyhteys Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Pihlajasaari on entinen huvilasaari, joka toimii nykyisin helsinkiläisten monipuolisena ulkoilualueena. Saaren luonto koostuu kallioista, metsiköistä, lehtomaista sekä kallio- ja hiekkarannoista. Monipuolinen luonto, hyvä sijainti ja toimivat palvelut ovat tehneet Pihlajasaaresta helsinkiläisten suosituimman kesäsaaren.

Pihlajasaaressa on varattavissa kaksi kokoushuvilaa (Villa Björkas, Villa Wästanhäll) ja kaksi saunaa (Aalto-sauna, Rantasauna). Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lisää varattavia saunoja ja kokoustiloja

Maunulan ulkoilumajan sauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Saunat.co)
Pirttimäen ulkoilualueen  sauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)(Pirttimäen kahvila)
Luukin ulkoilualueen rantasauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)(Ravintola Laguna)
Salmen ulkoilualueen sauna(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)(Nuuksion Taika)
Yrjönkadun saunat ja kokoustilat(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Varaa tila - kaupungin varattavat tilat kokoustiloista harrastus- ja tapahtumatiloihin
Löydät täältä tietoa kaikista kaupungin varattavista tiloista ja laitteista.