Hyppää pääsisältöön

Saunat, takkatuvat ja mökit

Saunat ja takkatuvat varattavissa

Elisaaren mökit ja saunat

Elisaari on luonnonkaunis virkistäytymis- ja lomakohde Inkoon saaristossa. Elisaareen pääsee veneellä, autolla tai pyörällä. Satamassa on 94 poijua ja satamaan mahtuu noin 150 venettä. Satamaan johtaa noin kahden metrin syvyinen väylä. Elisaareen voi tulla maitse, lauttayhteys mantereelta viereiseen saareen, jolloin tulee huomioida salmen ylitys.
Elisaaressa voit majoittua Tammiston Huvilassa, Villa Sofiassa tai leirintäalueella. 

Elisaaressa on varattavissa neljä saunaa: Itsepalvelu rantasauna 1, Itsepalvelu rantasauna 2. Maurin sauna ja Sisarusten talon sauna. Tarkemmin palvelut, saunat, tilat, varausohjeet ja hintatiedot: Elisaari .

Lähteelän saunat

Lähteelän ulkoilualue sijaitsee Porkkalassa Kirkkonummella, Helsingistä länteen noin 35 km meritse ja 45 km maitse. Lähteelän saunat ovat erittäin suosittuja niin retkeilijöiden kuin veneilijöiden keskuudessa.

Varattavissa kaksi saunaa, joista molemmissa on oma uimalaituri sekä vilvoittelukuisti. Tarkemmin palvelut, saunat, varausohjeet ja hintatiedot: Lähteelä .

Rastila Camping mökit, saunat ja kokoustilat

Rastila Camping Helsinki sijaitsee Itä-Helsingissä, Vuosaaren upeissa merimaisemissa. Leirintäalueella on sähköistettyjä ja tontitettuja matkailuajoneuvopaikkoja, eritasoisia mökkejä, telttapaikkoja, saunoja, kokoustiloja sekä lasten leikkipaikkoja ulko- ja sisätiloissa. Alueen yhteydessä on yleinen uimaranta ja runsaasti ulkoilumahdollisuuksia merellisessä ympäristössä. Talvisin on mahdollisuus pitkäaikaiseen majoittumiseen ja matkailuajoneuvojen talvisäilytykseen.
 

Varattavissa on neljä viihtyisää saunaa, kaksi pientä perhesaunaa sekä kaksi suurempaa rantasaunaa. Varata voi myös Ison Kallahden rannalla sijaitsevan Sannan saunan.  Majoitusvaihtoehdot, saunat, tilat, varausohjeet ja hintatiedot: Rastila.
 

Kaunissaaren mökit ja perhesauna

Sipoon saaristossa sijaitseva Kaunissaari soveltuu esimerkiksi retkeilyyn, telttailuun ja kalastukseen. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Kaunissaareen pääsee yhteysaluksella tai omalla veneellä. Saaressa on keittokatoksia sekä ravintola ja kesäisin kävijöitä palvelee myymälävene.

Kaunissaaressa on Varaamon kautta varattavissa viisi mökkiä (Taxi-mökki, Roopen mökki, Sataman mökki, Rantamökki, Kerhon mökki) ja yksi sauna. Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi .

Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat

Pihlajasaari sijaitsee Hernesaaren edustalla, noin 10 minuutin merimatkan päässä. Saareen on vesiliikenneyhteys Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Pihlajasaari on entinen huvilasaari, joka toimii nykyisin helsinkiläisten monipuolisena ulkoilualueena. Saaren luonto koostuu kallioista, metsiköistä, lehtomaista sekä kallio- ja hiekkarannoista. Monipuolinen luonto, hyvä sijainti ja toimivat palvelut ovat tehneet Pihlajasaaresta helsinkiläisten suosituimman kesäsaaren.
Pihlajasaaressa on varattavissa kaksi kokoushuvilaa (Villa Wästanhäll , Villa Björkas) ja kaksi saunaa (Rantasauna, Aalto-sauna). Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi .

Lisää varattavia saunoja ja kokoustiloja

Malkasaari (ei käytössä tällä hetkellä)
Maunulan ulkoilumajan sauna  (Helsingin Latu Ry)
Paloheinän ulkoilumajan sauna
Pirttimäen saunat
Ravintola Lagunan rantasauna Luukin ulkoilualueella
Salmen saunat
Yrjönkadun saunat ja kokoustilat

Varaa tila - kaupungin varattavat tilat kokoustiloista liikuntatiloihin
Löydät täältä tietoa kaikista kaupungin varattavista tiloista.