Kaupungin asiakasyhteisö verkossa

Tule asiakasyhteisöön kehittämään kaupungin palveluja. Haluamme kuulla juuri sinun näkemyksiäsi ja toiveitasi kaupungin palvelujen käyttäjänä

Tule mukaan asiakasyhteisöön

Helsingin kaupungin asiakasyhteisö on verkossa toimiva yhteisö, jossa kaupunkilaiset osallistuvat palvelujen kehittämiseen.

Voit osallistua yhteisössä oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan eri teemoja ja kaupungin palveluita koskeviin keskusteluihin, tehtäviin ja kyselyihin. Voit myös ilmoittautua erilaisiin yksilö- tai ryhmätilaisuuksiin, kuten haastatteluihin tai käyttäjätestauksiin, joissa pääset kokeilemaan ensimmäisten joukossa uusia palveluja.

Liity asiakasyhteisöön(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tietoja kaupungin asiakasyhteisöstä

Kenelle?

Yhteisö on avoin kaikille yli 16-vuotiaille helsinkiläisille. Yhteisö toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi - voit valita, millä kielellä haluat osallistua. Osallistuminen on helppoa, liity siis mukaan!

Missä ja miten?

Yhteisömme on suljettu verkkosivu, jonne kirjaudutaan omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tunnus ja salasana luodaan liittymisen yhteydessä. Yhteisössä esiinnytään nimimerkeillä. Osallistuminen tehtäviin on täysin vapaaehtoista. Arvomme jäsenten kesken säännöllisesti lahjakortteja sekä Helsinki-aiheisia tuotteita. 

Kuka yhteisön taustalla on?

Yhteisöstä vastaa Helsingin kaupungin muotoilutiimi. Lisäksi yhteisössä on mukana kaupungin työntekijöitä eri toimialoilta.

Asiakasyhteisö sai alkunsa Hel.fi-sivuston uudistuksesta mutta tällä hetkellä käyttöä laajennetaan muuhunkin kaupungin kehittämiseen. Yhteisön tehtävät ovat vaihtelevia ja voivat koskettaa mitä tahansa kaupungin palveluita rekrystä kotihoitoon ja kulttuurikeskuksista luontokohteisiin.

Jos sinulla on kysyttävää yhteisöön tai alustaan liittyen, ole rohkeasti meihin yhteydessä lähettämällä viestiä osoitteeseen info@yhteiso.hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Helsingin kaupungin palveluiden asiakaslähtöisestä kehittämisestä voit olla yhteydessä sähköpostitse muotoilu@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).

Isä katselee hymyillen kun lapsi leikkii Kalasatamassa sijaitsevan asuintalon aidalla
Kuva: Maija Astikainen / Helsinki Partners