Omakotitalotontit, Laajasalo, hintakilpailu

Kaupunki myy hintakilpailulla omakotitalotontteja Kruunuvuorenrannasta, Kaitalahden omakotitaloalueelta. Tonttihaku päättyi 17.8.2023.
Myynnissä olevat tontit sijaitsevat pisteen osoittamassa paikassa.
Myynnissä olevat tontit sijaitsevat pisteen osoittamassa paikassa.

Tontit myydään hintakilpailulla

Helsingin kaupunki myy avoimella tarjouskilpailulla tontit korkeimman hyväksytyn hinnan tarjonneelle. Tarjouskilpailu käydään Huutokaupat.com(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)-sivustolla. Tarjouksen voi tehdä yhdestä tai useammasta tontista, mutta kullekin ostajalle myydään vain yksi tontti. Mikäli tarjoaja on voittanut hintakilpailun useammasta tontista, hänen tulee valita niistä yksi, jonka jälkeen hänen tarjouksiaan ei huomioida enää muiden tonttien kohdalla, ja tontteja tarjotaan kullakin tontilla seuraavaksi korkeimman tarjouksen tehneelle.

Kaupungilla on oikeus hyväksyä tai hylätä hintakilpailussa tehdyt tarjoukset. 

Tonttien 49178/43-50 rakennusoikeudet vaihtelevat välillä 120-200 k-m2/tontti. Rakennusten suurin sallittu kerrosluku on kaksi.

Tarjousaikana tapahtuvat tarjouspyynnön mahdolliset täydennykset julkaistaan tällä sivulla sekä Huutokaupat.com-sivustolla.

Tarkemmat ohjeet liitteenä olevasta hintakilpailuesitteestä.

Huutokauppa päättyy 17.8.2023

Kullekin tontille on ilmoitettu päättymisaika Huutokauppa.com-sivustolla ja päättymisaika noudattaa huutokaupan sääntöjä. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Kaupunki edellyttää, ettei tarjoajalla ole luottohäiriömerkintää. Kaupunki tarkistaa hyväksyttävien tarjousten tekijöiden luottotiedot. Tarjouksen jättämällä tarjouksen tekijä suostuu luottotietojen tarkistamiseen.

Siirry Huutokaupat.com-sivustolle(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lisätietoja