Skyltarna på Helsingfors friluftsbad ska förnyas – bidra med din åsikt och påverka!

Helsingfors ikoniska friluftsbad, Simstadion och Gumtäkts friluftsbad, är historiska platser som många helsingforsare och andra besökare besöker för att simma och umgås från vår till höst. Nu vill man hedra dessa friluftsbad, som ursprungligen planerades för OS i Helsingfors, med nya skyltar som passar ihop med arkitekturen och Helsingfors varumärke.
Maauimaloiden opastekokonaisuuden havainnekuva.
Bild: Palvelumuotoilutoimisto Kuudes

Skyltarna ska betjäna alla slags besökare och styra deras agerande intuitivt och tydligt. Två olika visuella alternativ har planerats för helheten av skyltar på friluftsbaden. Ett av dem kommer att förverkligas för både Simstadion och Gumtäkts friluftsbad.

Genom enkäten kartläggs skyltarnas begriplighet och tydlighet i allmänhet samt deras lämplighet inomhus och utomhus vid Simstadion och Gumtäkts friluftsbad. Designbyrån Kuudes har planerat och designat de nya skyltarna.

Enkäten är öppen 18–30.10.2023. Bland dem som besvarat enkäten och lämnat sina kontaktuppgifter lottar vi ut tre st. 10 gångers seriebiljetter som ger inträde till Helsingfors stads sim- och idrottshallar samt friluftsbad.

Gå till enkäten via den här länken(Länk leder till extern tjänst)