Servicecentralerna är stängda åtminstone fram till slutet av augusti

Verksamheten i servicecentralerna samt tjänsterna som är öppna för alla, som gym och restauranger, hålls stängda tillsvidare åtminstone till slutet av augusti.
Ruusukuvioinen kangaslaukku valmistumassa käsityönä.

Verksamheten i servicecentralerna samt tjänsterna som är öppna för alla, som gym och restauranger, hålls stängda tillsvidare åtminstone till slutet av augusti. Vi meddelar genast när tjänster kan öppnas.

Servicecentralernas redan överenskomna smågrupper fortsätter sin verksamhet. Vi har separat meddelat deltagarna i dessa grupper.

– Eftersom coronasituationen har blivit värre kan vi tyvärr ännu inte öppna verksamheten i servicecentralerna. Vi hoppas att vi kan öppna verksamheten snarast möjligt, konstaterar Seija Meripaasi, direktör för sjukhus-, rehabiliterings- och omsorgstjänster.

Seniorinfo erbjuder hjälp, rådgivning och tips

På webbplatsen för Seniorinfo har samlats information om tjänster under coronatiden och olika hobbymöjligheter. Seniorinfo erbjuder också guidning och servicerådgivning.

Webbplatsen hittas på hel.fi/seniorit/sv. Du kan också kontakta Seniorinfo per telefon från måndag till fredag kl. 9–15, tfn 09 310 44556.


Bild: Helsingfors materialbank / Oona Kunnasniemi