Palvelukeskukset kiinni ainakin elokuun loppuun

Palvelukeskusten toiminta ja kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali ja ravintolat, pysyvät toistaiseksi kiinni ainakin elokuun loppuun saakka.
Ruusukuvioinen kangaslaukku valmistumassa käsityönä.

Palvelukeskusten toiminta ja kaikille avoimet palvelut, kuten kuntosali ja ravintolat, pysyvät toistaiseksi kiinni ainakin elokuun loppuun saakka. Tiedotamme heti, kun palveluja voidaan avata.

Palvelukeskusten sovitut pienryhmät jatkavat kuitenkin edelleen toimintaansa. Näistä pienryhmistä on erikseen tiedotettu ryhmän osallistujille.

-Koronatilanteen vaikeuduttua emme voi valitettavasti vielä avata palvelukeskusten toimintaa. Toivomme, että pääsemme avaamaan toiminnan mahdollisimman pian, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi sanoo.

Seniori-infosta saa apua, neuvontaa ja vinkkejä

Seniori-infon verkkosivuille on koottu tietoa korona-ajan palveluista ja erilaisista harrastusmahdollisuuksista. Seniori-infosta saa myös ohjausta ja palveluneuvontaa.

Sivut löytyvät osoitteesta hel.fi/seniorit. Seniori-infoon voi olla yhteydessä myös puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9–15, p. 09 310 44556.


Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Oona Kunnasniemi