Helsingfors förnyar badsträndernas informationstavlor – säg din åsikt om kommande tavlor!

Helsingfors stad har tolv övervakade och tolv icke-övervakade badstränder. För att badstränderna skulle betjäna stadsborna allt bättre i fortsättningen förnyar staden badsträndernas informationstavlor så att de blir besökarvänligare och tillgodoser dagens behov. Stadsbor har nu möjlighet att kommentera de planerade tavlorna på kerrokantasi.hel.fi. Bland alla som svarar på enkäten lottar vi ut två seriekort för tio gånger till Helsingfors stads sim- och idrottshallar samt friluftsbad.
Helsingfors förnyar badsträndernas informationstavlor. För planeringen av helheten av informationstavlorna ansvarar designbyrån Kuudes.
Helsingfors förnyar badsträndernas informationstavlor. För planeringen av helheten av informationstavlorna ansvarar designbyrån Kuudes.

Helsingfors badstränder är unika fritidsmål vid den känsliga Östersjön och Vanda å och de används året runt.  På stränderna finns informationstavlor där besökaren får läsa vad ingår i badstrandsområdet, vilka är de allmänna reglerna och instruktionerna i badstrandsområdet och hur man ska hantera en nödsituation. Förnyelsen av informationstavlorna syftar till att säkerställa en tydlig och trygg men också upplevelserik och ansvarsfull besökarupplevelse. 

Svara på enkäten senast den 10 mars.

Badstränderna besöks av många slags människor som har olika behov. På grund av detta vill vi höra stadsbor under olika skeden av planeringen av informationstavlorna. Stadsborna kan nu bekanta sig med och kommentera helheten av informationstavlorna på kerrokantasi.hel.fi. Kommentarer önskas särskilt av barnfamiljer och ungdomar samt seniorer. 

Enkäten är öppen fram till den 10 mars. Svarspersonerna kan också delta i utlottningen av två seriekort för tio gånger. Korten berättigar till inträde till stadens sim- och idrottshallar samt friluftsbad.

Gå till enkäten på kerrokantasi.hel.fi(Länk leder till extern tjänst)

Tillsammans med stadsborna

För planeringen av helheten av informationstavlorna ansvarar designbyrån Kuudes. Planeringen av informationstavlorna inleddes med en enkät där stadsborna hade möjlighet att ge respons och utvecklingsförslag på de nuvarande informationstavlorna. Den nya helheten av informationstavlorna som utarbetats utifrån responsen tas nu för bedömning och kommentarer före den slutgiltiga versionen. På kerrokantasi.hel.fi kan alla stadsbor ge respons på helheten av informationstavlorna. Förutom enkäten bedöms helheten tillsammans med stadens egna och utomstående experter vad gäller tillgänglighet och nåbarhet.

Gå till enkäten på kerrokantasi.hel.fi(Länk leder till extern tjänst)

Bekanta dig med helheten av informationstavlorna (på finska, PDF)(Länk leder till extern tjänst)