Educa-mässan i slutet av januari – främjande av välbefinnandet som tema vid Helsingfors monter

Fostrans- och utbildningssektorn deltar i Educa-mässan kring undervisning och pedagogik på Helsingfors mässcentrum den 26–27 januari.
Kaksi lasta keltaisen taustan edessä.

I år presenterar vi aktuell verksamhet och pedagogik längs hela lärstigen i Helsingfors, särskilt med främjande av välbefinnandet som synvinkel.
 
Vid vår monter finns Träffpunkten, där man får höra diskussioner om de lärandes och personalens välbefinnande, positiv pedagogik, inkluderande verksamhetskultur inom småbarnspedagogiken, främjande av läskunnighet under hela livet och nya möjligheter på andra stadiet. Biträdande borgmästare Johanna Laisaari är på plats när programmet vid Träffpunkten inleds. Diskussionerna leds av Isak Rautio, poddmakare för Futucast. 

Emotionella tunneln, Berörande handarbetsverkstaden och möten på mässan

I år kommer vår monter att vara försedd med Emotionella tunneln: ett immersivt utrymme där man kan varva ner från livet och rörelsen på mässan och dyka in i pedagogikens värld med fokus på emotionella färdigheter. I Berörande handarbetsverkstaden kan besökaren stanna upp en stund för att se och prova på pyssel och knåp samt kreativitet.
 
Vid montern får man dessutom träffa sektorns ledning, chefer och anställda från alla servicehelheter samt rekryteringsexperter.

Vi ses på Educa!
 
Educa är ett årligt, ledande evenemang kring undervisning och pedagogik som ordnas genom ett samarbete mellan Helsingfors mässcentrum och Undervisningssektorns fackorganisation OAJ. Det är fritt inträde till evenemanget.

Bekanta dig med programmet och registrera dig som deltagare