Educa-messut tammikuun lopussa – Helsingin osaston teemana hyvinvoinnin edistäminen

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala osallistuu opetus- ja kasvatusalan Educa-messuille Messukeskuksessa 26.–27. tammikuuta.
Kaksi lasta keltaisen taustan edessä.

Tänä vuonna esittelemme ajankohtaista toimintaamme ja pedagogiikkaamme koko helsinkiläisen opinpolun varrelta erityisesti hyvinvoinnin edistämisen näkökulmasta. 

Osastoltamme löytyy Kohtaamisten olohuone, jossa päästään kuulemaan keskusteluja oppijan ja henkilöstön hyvinvoinnista, positiivisesta pedagogiikasta, varhaiskasvatuksen inklusiivisesta toimintakulttuurista, lukutaidon edistämisestä läpi elämän sekä uusista mahdollisuuksista toisella asteella. Kohtaamisten olohuoneen ohjelman avaa apulaispormestari Johanna Laisaari. Keskustelujen vetäjänä toimii Futucast-podcastin juontaja Isak Rautio. 

Tunnetaitotunneli, Koskettava käsityöpaja ja kohtaamisia

Osastollemme rakentuu tänä vuonna myös Tunnetaitotunneli: immersiivinen tila, jossa saa rauhoittua hetkeksi messuhälinältä ja heittäytyä tunnetaitopedagogiikan maailmaan. Koskettavassa käsityöpajassa kävijä puolestaan pääsee pysähtymään askartelun ja luovuuden äärelle.    

Osastolla on tavattavissa toimialan johtoa, esihenkilöitä ja työntekijöitä kaikista palvelukokonaisuuksista sekä rekrytoinnin asiantuntijoita.  

Nähdään Educassa! 

Educa on vuosittainen johtava kasvatus- ja opetusalan tapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ. Tapahtuma on maksuton. Tutustu ohjelmaan ja rekisteröidy osallistujaksi: 

https://educa.messukeskus.com/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)