Hyppää pääsisältöön

Ryhmäneuvonta

Tarjoamme maksutonta neuvontaa muun muassa suomea opiskeleville ryhmille. Aiheina ovat maahanmuuttoon liittyvät asiat ja kaupungin palvelut. Jos haluat neuvontaa, tee ajanvaraus ryhmällesi etukäteen.

Maahanmuuttajaryhmäneuvonta

Ryhmäneuvontaa järjestetään sekä keskustakirjasto Oodissa että etänä webinaarimuodossa TEAMS:n tai ZOOM:n välityksellä kaupungin kohdennetun neuvonnan osalta. Oodin ryhmäneuvonnassa tutustutaan samalla Oodin moninaisiin toimintamahdollisuuksiin. Lisäksi, on mahdollista, että palveluneuvojamme käyvät paikan päällä oppilaitoksessanne kertomassa kaupungin palveluista. Mikäli toivot palveluneuvojamme käyvän oppilaitoksessanne, ole meihin erikseen yhteydessä sähköpostitse: neuvonta@hel.fi  

Pyynnöstä järjestämme myös opastettuja tutustumiskäyntejä Helsingin kaupungintalolle, jolloin vieraat pääsevät tutustumaan kaupungintalon julkisiin tiloihin kuten valtuustosaliin ja juhlasaliin, jos kyseiset tilat ovat vapaina. 

Ilmoittautuminen maahanmuuttajien ryhmäneuvontaan: 

Kevään 2023 neuvontaa järjestetään kolmena päivänä viikossa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10-12. 

Ryhmille antamamme neuvonta on maksutonta, mutta ajanvaraukset ovat sitovia vahvistuksen jälkeen. Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostitse neuvonta@hel.fi  vähintään kaksi viikkoa ennen vierailun ajankohtaa. 

 

Ilmoittaudu tästä

Anna palautetta