Tandvårdens kvälls- och helgjour på Park-sjukhuset från och med den 2 november

Tandvårdens kvälls- och helgjour för helsingforsarna ordnas på Parksjukhuset, tidigare Barnkliniken, från och med den 2 november.
Potilas hammaslääkärillä.

Tandvårdens kvälls- och helgjour för helsingforsarna ordnas på Parksjukhuset, tidigare Barnkliniken, från och med den 2 november. Parksjukhusets adress är Stenbäcksgatan 11(Länk leder till extern tjänst).

Det blir inga förändringar i tjänstetiderna eller telefonnumret för kvälls- och helgjouren. Jouren betjänar fortfarande vardagskvällar kl. 16–21 och helger kl. 9–21.

Tidsbokningen är öppen vardagar kl. 14–21 samt helger och söckenhelger kl. 8–21 på num-ret 09 471 71110. Vi ber klienterna att ringa innan de kommer till jouren. Tjänsten produceras av HUS.

Inga förändringar i akutvården under vardagar

Akut tandvård för helsingforsarna ordnas fortfarande vardagar kl. 8–15 på Kvarnbäckens tandklinik (Mjölgränden 4) och på Mun- och tandcentret i Mejlans (Haartmansgatan 1 D).

Akut tandvård för barn och unga ges på den egna tandkliniken under vardagar.

Tidsbokningen för akutvård på vardagarna är öppen vardagar kl. 7–14 på numret 09 310 51400. Du kan boka tid även elektroniskt på tjänsten maisa.fi(Länk leder till extern tjänst). Vi ber klienterna att ringa innan de kommer till jouren. Tjänsten produceras av Helsingfors stad.

Nattjouren är fortfarande på olycksfallsstationen i Tölö

Nattjouren för tandvård ordnas även i fortsättningen nattetid kl. 21–8 på olycksfallsstationen i Tölö (Tölögatan 40).

Tidsbokningen betjänar på numret 040 6215 699. Vi ber klienterna att ringa innan de kommer till jouren. Tjänsten produceras av Helsingfors stad.

Allvarliga tand-, mun- samt käk- och ansiktsskador vårdas på Tölö sjukhus (Tölögatan 40) dygnet runt.

Bild: Freepik