Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys 2.11. Puistosairaalaan

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys järjestetään helsinkiläisille 2.11. alkaen Puistosairaalassa, entisellä Lastenklinikalla.
Potilas hammaslääkärillä.

Hammashoidon ilta- ja viikonloppupäivystys järjestetään helsinkiläisille tiistaista 2.11. alkaen Puistosairaalassa, entisellä Lastenklinikalla. Puistosairaalan osoite on Stenbäckinkatu 11(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Ilta- ja viikonloppupäivystyksen palveluaikoihin tai puhelinnumeroon ei tule muutoksia. Päivystys palvelee edelleen arki-iltoina klo 16–21 ja viikonloppuisin klo 9–21.

Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8–21 numerossa 09 471 71110. Asiakkaita pyydetään soittamaan ennen hakeutumista päivystykseen. Palvelun tuottaa HUS.

Arkipäivien kiireelliseen hoitoon ei tule muutoksia

Helsinkiläisten kiireellinen hammashoito arkisin klo 8–15 järjestetään edelleen Myllypuron hammashoitolassa (Jauhokuja 4) ja Suu- ja hammaskeskuksessa Meilahdessa (Haartmaninkatu 1 D). Lasten ja nuorten kiireellinen hammashoito on arkisin
lähihammashoitolassa.

Ajanvaraus arkipäivien kiireelliseen hoitoon on auki arkisin klo 7–14 numerossa 09 310 51400. Ajan voi varata myös sähköisesti maisa.fi-palvelussa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Asiakkaita pyydetään soittamaan ennen hakeutumista päivystykseen. Palvelun tuottaa Helsingin kaupunki.

Yöpäivystys on edelleen Töölön tapaturma-asemalla

Hammashoidon päivystys öisin klo 21–8 järjestetään myös jatkossa Töölön tapaturma-asemalla (Töölönkatu 40). Ajanvaraus palvelee numerossa p. 040 621 5699. Asiakkaita pyydetään soittamaan ennen hakeutumista päivystykseen. Palvelun tuottaa HUS.

Vakavat hammas-, suu- sekä leuka- ja kasvovammat hoidetaan ympäri vuorokauden
Töölön sairaalassa (Töölönkatu 40).

Kuva: Freepik