Stadsfullmäktige samlas för fullmäktigeperiodens halvtidsseminarium

Fullmäktigeseminariet för Helsingfors stadsfullmäktige hålls torsdagen–fredagen den 15–16 juni. Seminariet är en halvtidsgranskning av genomförandet av stadsstrategin Läge för tillväxt, som godkänts för fullmäktigeperioden 2021–2025.
Fullmäktigeseminariet är en halvtidsgranskning av genomförandet av stadsstrategin Läge för tillväxt, som godkänts för fullmäktigeperioden 2021–2025.   Bild: Jussi Ratilainen
Fullmäktigeseminariet är en halvtidsgranskning av genomförandet av stadsstrategin Läge för tillväxt, som godkänts för fullmäktigeperioden 2021–2025. Bild: Jussi Ratilainen

Torsdagens program består av presentationer där stadens ledande tjänsteinnehavare går igenom hur genomförandet av strategin framskrider. På fredagen hålls verkstäder för fullmäktige för att diskutera teman och prioriteringar för genomförandet av stadsstrategin för den andra halvan av fullmäktigeperioden. 
  
Fullmäktigeseminariet börjar klockan 13 på torsdagen. Torsdagens presentationer direktsänds på Helsingforskanalen (Länk leder till extern tjänst).
  
Tidtabellen och presentationsmaterialet (på finska) för seminariet har publicerats på webbplatsen för fullmäktigeseminariet på hel.fi/valtuustoseminaari.