Servicecentralerna är stängda åtminstone fram till den 12 september

Servicecentralernas tjänster som är öppna för alla, som gym och restauranger, hålls stängda tillsvidare åtminstone till den 12 september.
Ihmisiä liikuntasalissa.

Servicecentralernas tjänster som är öppna för alla, som gym och restauranger, hålls stängda tillsvidare åtminstone till den 12 september. Vi meddelar genast när tjänster kan öppnas.

Servicecentralernas på förhand överenskomna smågrupper fortsätter sin verksamhet som vanligt. Vi har separat meddelat om smågrupperna till de klienter som är med i dessa grupper.

– Vi följer noggrant med hur coronavirussituationen utvecklas och reder ut möjligheterna till att öppna verksamheten i servicecentralerna med beaktande av de nuvarande coronabegränsningarna. Vi önskar att vi snart kan öppna verksamheten i en stor omfattning, berättar Helena Venetvaara, serviceområdeschef. 

Seniorinfo erbjuder hjälp, rådgivning och tips

På webbplatsen för Seniorinfo har samlats information om tjänster under coronatiden och olika hobbymöjligheter. Seniorinfo erbjuder också guidning och servicerådgivning.

Webbplatsen hittas på www.hel.fi/seniorit/sv Du kan också kontakta Seniorinfo per telefon från måndag till fredag kl. 9–15, tfn 09 310 44556.

Bild: Oona Kunnasniemi

Uppdaterad 1.9. kl 8.51. Servicecentralernas tjänster hålls stängda tillsvidare åtminstone till den 12 september.