Ge din åsikt om trafikarrangemangen på byggarbetsplatser

Går din promenadväg eller cykelrutt förbi gatuarbetsplatser? Helsingfors stad ber invånare och besökare till staden att besvara en enkät om hur bra tillfälliga trafikarrangemang fungerar. Enkäten är öppen fram till 22.12.
Tillfälliga trafikarrangemang på Tavastvägen år 2020. Bild: Susa Junnola
Tillfälliga trafikarrangemang på Tavastvägen år 2020. Bild: Susa Junnola

I den kartbaserade enkäten får du besvara frågor om hur smidig trafiken är i närheten av olika byggarbetsplatser i Helsingfors. På enkätens kartunderlag finns utsatt pågående byggarbetsplatser i Helsingforsområdet. Du kan besvara frågor om trafikarrangemangen på en eller flera byggarbetsplatser.

Det tar cirka 5 minuter att besvara den kartbaserade enkäten. Enkäten besvaras anonymt.

Mottagna svar används för att utveckla tillfälliga trafikarrangemang, så att de ska fungera bättre för alla som rör sig på gatan.

”En trygg och smidig trafik är viktig för oss. Enkätresultaten används direkt till exempel för att inrikta övervakningen och i instruktionerna som ges till byggarbetsplatser ”, summerar Heini Oikkonen-Kerman, chef för boende- och företagstjänster vid Helsingfors stadsmiljösektor.

Besvara enkäten senast 22.12.2023(Länk leder till extern tjänst). Du kan besvara enkäten på finska, svenska eller engelska.

Om du har specifik respons som kräver omedelbara åtgärder, skicka ett meddelande via stadens responskanal: palautteet.hel.fi.