Blickarna mot nordöstra Helsingfors: delta i webbevenemanget den 2 februari!

Kom och lyssna den 2 februari klockan 17 – 19.30 på kortfattande översikter om hur nordöstra Helsingfors utvecklas de kommande åren.

Kom och lyssna den 2 februari klockan 17 – 19.30 på kortfattande översikter om hur nordöstra Helsingfors utvecklas de kommande åren. Välkommen med!

I webbevenemanget berättas hur Malm, Ladugården, Bocksbacka, Parkstad, Skomakarböle, Rönnbacka och Mosabacka förändras i och med de nya bostads- och affärsbyggnaderna samt hur gatorna och grönområdena förbättras.

Delta på webben

Kvällen börjar med Malms aktuella saker klockan 17. Ungefär klockan 18.10 fortsätter kvällen med Bocksbackas, Viks, Rönnbackas, Parkstads, Skomakarböles och Mosabackas aktuella saker.

På webbevenemanget får du bl.a. aktuell information om områdets detaljplaneobjekt och trafik- och gatuplaneringsprojekt. Vi kommer att berätta också hur stationsområdena i regionen förnyas och presentera de OmaStadi-projekt som valts ut av stadsborna. Ombyggnaderna i Malms centrum fortsätter och Malms nya sjukhus är nu aktuell. Du kommer också att få höra hur man följer med och deltar i diskussionen om utvecklingen i nordöst.

Hela programmet med tidtabeller och anslutningslänken finns på hel.fi/asukastilaisuudet.

Evenemangets språk är finska, men du kan ställa frågor på svenska i chatten. Välkommen med!