Uutta Koillis-Helsinkiä -verkkotilaisuus

Havainnekuva: Kirkonkyläntie Malmin keskustassa.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan keskiviikkona 9.12. kello 17-19.30 Koillis-Helsingin eli Viikin, Pukinmäen, Puistolan, Suutarilan, Pihlajamäen, Tapanilan ja Malmin ajankohtaisista hankkeista ja suunnitelmista. Illan aikana esitellään monipuolisesti sitä, kuinka Helsinki muuttuu uusien asuin- ja liikerakennusten myötä ja miten kadut sekä viheralueet kohenevat.

Voit lähettää meille kysymyksesi, kommenttisi tai ideasi tilaisuuteen liittyen Kerro kantasi -kyselyssä. Kysymyksiä ja kommentteja voi lähettää 3.12. asti.

Uutta Koillis-Helsinkiä -tilaisuus järjestetään verkkotilaisuutena koronatilanteen takia.

Voit kysyä ja keskustella illan aiheista viestiseinällä, jossa asiantuntijat ovat vastaamassa kysymyksiisi reaaliajassa.

Tilaisuudella on myös Facebook-sivu, jossa annamme lisätietoa illan sisällöistä ja käytännöistä ennen tilaisuutta.

Illan aikataulu

(aikataulua päivitetään vielä lähempänä tilaisuutta)

16.45 Osallistujat pääsevät linjoille

17.00 Tilaisuus alkaa: ohjeita ja aikataulun esittelyä

MALMI

17.05 Malmin ajankohtaiset kaavahankkeet

17.10 Malmin kaupunkiuudistuksen ja entisen lentokentän alueen tilannekatsaus

17.20 Malmin lentokenttäasiat: korttelit ja puistot

17.30 Nallerinteen katusuunnitelmaluonnokset

17.35 Malmin keskustan kehittämisperiaatteet

17.40 Malmin uimahalli

17.45 Kaupungin oma asuntotuotanto Malmilla

17.50-18.05 Keskustelua

18.05 TAUKO

KOILLIS-HELSINGIN YHTEISET ASIAT

18.10 Ohjeita ja aikataulu

18.10 Viikin-Malmin pikaraitiotie

18.15 Malmin ja Pukinmäki yleisten alueiden suunnitelma

18.20 Taloyhtiöklubi-toiminta (Pihlajiston pilottialue)

18.25 OmaStadi-katsaus

VIIKKI, PUKINMÄKI, PUISTOLA, SUUTARILA, PIHLAJAMÄKI JA TAPANILA

18.30 Alueiden ajankohtaiset kaavahankkeet

18.35 Säterinportti 3, Säterintie 7, Madetojankuja 1, Karhusuontie, Maatullin ja Suuntimonpuiston palvelurakennukset, Rälssintien ja Iokaivontien alueet

18.45 Pihlajamäen ostoskeskus, Rapakivenkuja 2, Kivikon paloaseman tontti, Viikin kaavarunko

18.55 Raide-Jokerin ajankohtaiset Viikissä

19.00 Siltakyläntie 11

19.00-19.15 Keskustelu 15 min

19.15 Näin osallistut Kaupunkiympäristön hankkeisiin

19.30 Tilaisuus päättyy

Miten toimit tilaisuudessa?

Voit olla mukana koko illan tai osan iltaa. Osallistua voi halutessaan myös vain kuunnellen.

Tilaisuus etenee ohjelman mukaan. Ensin kuunnellaan esitykset. Kommentit ja kysymykset käydään läpi aihepiireittäin esitysten jälkeen.

Viestiseinällä voit kysyä myös esitysten aikana.

Tilaisuuden kieli on suomi, mutta chatissä voit kysyä myös ruotsiksi tai englanniksi.

Ohjeet verkkotilaisuuteen osallistujalle

Tilaisuuteen pääsee osallistumaan helposti osallistumislinkin kautta. Osallistumislinkki lisätään tälle sivulle viimeistään 7.12. (linkki vie Microsoft Teams live-tapahtumaan). Osallistuaksesi sinun ei tarvitse ladata laitteeseesi uusia sovelluksia, sillä tilaisuuteen osallistutaan verkkoselaimen välityksellä. Tarvitset myös vakaan verkkoyhteyden.

Tilaisuudessa voit lähettää viestiseinälle kysymyksiä illan aiheisiin liittyen. Tilaisuuden aikana tehdään myös kevyitä verkkokyselyitä, joihin vastaamiseen tarvitset älypuhelimen tai tabletin. Ohjeet kysymysten esittämiseen ja kyselyihin vastaamiseen annetaan tilaisuuden aluksi.

Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumiseen löydät Näin osallistut Teams-verkkotilaisuuteen -ohjesivulta.

Tilaisuuden jälkeen

Jaamme tallenteet kustakin illasta katsottavaksi tälle sivulle. Iltoja seuraavan viikon lopulla tältä sivulta löytyvät myös esitetyt kysymykset vastauksineen.

19.11.2020 12:49