Stengårds hälsostation i förnyade lokaler i Tölö från och med den 14 februari

Stengårds hälsostation betjänar sina klienter från och med måndagen den 14 februari i förnyade lokaler i Stengård, Tölö, på Sibeliusgatan 14.
Kivelän terveysaseman sisäänkäynti.

Stengårds hälsostation flyttar från Dals sjukhusområde och betjänar sina klienter från och med måndagen den 14 februari i förnyade lokaler i Stengård, Tölö, på Sibeliusgatan 14 (1:a–3:e våningen).

Stengårds hälsostations telefonnummer ändras inte i och med flyttningen, det är fortfarande 09 310 45500. Du kan även uträtta dina ärenden på hälsostationen elektroniskt eller komma på plats. Hälsostationen har öppet vardagar kl. 8–16.

”Stengårds hälsostations förnyade och renoverade lokaler ger våra yrkesverksamma bättre och mer ändamålsenliga ramar för att betjäna Helsingforsbor. Vi kan samarbeta ännu smidigare. Utvecklingen av tjänsterna är också mer framgångsrik än tidigare”, säger Timo Lukkarinen, chefsläkare för hälsostationerna.

”Att Stengårds hälsostation flyttar till Tölö är positivt på alla sätt, fortsätter Lukkarinen.

Stengårds hälsostation betjänar klienter av de gamla hälsostationerna i Dal och Tölö. Efter flyttningen har Dals sjukhusområde inte längre hälsostationstjänster.

I Stengårds förnyade lokaler finns också en tandklinik som inledde sin verksamhet i samband med hälsostationen i januari. Du kan boka tid till tandvården på numret 09 3105 1400 (mån.–tor. kl. 7‒18 och fre. kl. 7‒15).

I januari startade också en fysioterapienhet i Stengård (rådgivning och tidsbokning vardagar kl. 8–15, tfn 09 310 67000). Samtidigt upphörde fysioterapitjänsterna i Dalen.

Stengårds hälsostations webbplats

Bild: Virpi Velin