Fullmäktigeseminarium startskott för stadsfullmäktiges strategiarbete

Nya stadsfullmäktiges första fullmäktigeseminarium ordnas 12-13.8.2021. Seminariet är ett strategiskt seminarium som innebär starten för mandatperioden och där m
Töölönlahden rannalla näkyy Linnanmäen laitteita.

Nya stadsfullmäktiges första fullmäktigeseminarium ordnas 12-13.8.2021. Seminariet är ett strategiskt seminarium som innebär starten för mandatperioden och där man bedömer nuläget för stadens verksamhet och förändringar som utgångspunkter för den nya stadsstrategin.

Vid torsdagens seminarium får deltagarna höra om förändringarna i omvärlden och deras verkningar, stadens ekonomi samt anföranden av stadens sektorchefer. På torsdagen innehåller programmet även strategiworkshoppar för ledamöterna.

Fredagen inleds med anföranden av stadens personaldirektör och kanslichef, varefter tid har reserverats för fullmäktigegruppernas arbete och fullmäktigegruppernas gruppanföranden.

Fullmäktigeseminariet kan, med undantag av strategiworkshopparna och fullmäktigegruppernas arbete, följas i direktsändning på Helsingforskanalen(Länk leder till extern tjänst). På torsdagen börjar sändningen klockan 10 och på fredagen klockan 8.30.

Seminariets program, material och föredrag finns tillgängliga på stadsfullmäktiges webbsida.

Helsingforskanalen(Länk leder till extern tjänst)
Program
Ändringar i Helsingfors omvärld(Länk leder till extern tjänst) (på finska) 

Foto: Paavo Jantunen