Liikuntaa ohjatusti

Tällä sivulla

Senioriliikunnan ryhmät

Helsingin kaupungin senioriliikunnan lajivalikoimaan kuuluu monipuolisesti ohjattua ryhmäliikuntaa. Vapaita paikkoja liikuntakursseille voit tiedustella puhelimitse maksuttomasta Liikuntaluurista maanantaista torstaihin klo 13.00–15.00 välillä.

09 310 32623(Linkki aloittaa puhelun)

Alueliikunnan ryhmät

Alueliikunta tarjoaa matalan kynnyksen ryhmäliikuntaa, kuten kuntotanssia, kehonhuoltoa ja tuolijumppaa. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja toimintaan voi tulla mukaan kesken kauden. Alueliikuntaa järjestetään Kaarelan, Mellunkylän, Vuosaaren ja Jakomäki-Tapulikaupungin alueilla. 

Alueliikuntapassilla (30 euroa) pääset liikkumaan kaikissa alueliikunnan ryhmissä. Passin voit ladata 4 euroa maksavalle asiakaskortille Myllypuron liikuntamyllyssä, Töölön Kisahallilla, Maunulan liikuntahallilla sekä Itäkeskuksen, Pirkkolan ja Jakomäen uimahallissa.

Alueliikuntapasseja on myös lainattavissa kirjastoista kahden viikon laina-ajalla. Passeja on saatavilla Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Malminkartanon, Tapulikaupungin ja Vuosaaren kirjastoista.  

Tutustu alueliikunnan tarjontaan(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Ikäihmiset jumppaavat kuminauhalla ohjatulla tunnilla.
Kuva: Maarit Hohteri

Työväenopiston liikuntakurssit

Työväenopisto järjestää senioreille suunnattuja liikuntakursseja eri puolilla Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua. Monipuolisessa kurssivalikoimassa on esimerkiksi zumbaa, taijia ja lempeää joogaa. 

Työväenopiston kurssille ilmoittautuminen: 

Palvelukeskusten liikuntaryhmät

Kaikissa palvelukeskuksissamme on tarjolla mahdollisuus liikkua ohjatuissa ryhmissä sekä omatoimisesti kuntosalilla. 

Palvelukeskusten liikuntaryhmiin osallistuminen on maksutonta, ellei toisin mainita. Ilmoittaudu ohjattuihin ryhmiin suoraan ohjaajalle tai palvelukeskuksen neuvontaan. Tarvittavan palvelukeskuskortin saat maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.

Tutustu palvelukeskusten liikuntaryhmiin