Työväenopisto

Tällä sivulla

Työväenopiston tarjonta

Helsingin työväenopisto tarjoaa senioreille monipuolisesti kursseja. Voit opiskella esimerkiksi musiikkia, merenkulkua, käsitöitä, tietotekniikkaa tai vaikka tanssia. Työväenopisto järjestää opetusta lähes 70 paikassa eri puolilla kaupunkia.

Lisäksi tarjonnassa on myös vuosittain jopa satoja maksuttomia luentoja, konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia. Seniorikurssien kurssimaksuissa on huomioitu seniorialennus. Kelan maksamaa kansan- tai takuueläkettä saavilla henkilöillä on mahdollista saada 50 % alennus kurssista.

Lue lisää opiskelusta työväenopistossa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Ilmoittaudu kursseille

Ilmoittautuminen Ilmonet-palvelussa edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Voit rekisteröityä palveluun verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit rekisteröityä opiston palvelupisteessä. Tunnistautumisen jälkeen saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit kirjautua palveluun jatkossa ilman pankkitunnuksia.

Ilmonet-palvelun kautta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) voit hakea kursseja ainealan, opetuspaikan tai vaikka hakusanan avulla. Näet ajantasaiset tiedot kursseista sekä vapaiden kurssipaikkojen määrän. 

Ikäihminen ompelee
Kuva: Katja Tähjä

Ruotsinkielinen työväenopisto Arbis

Arbis tarjoaa muun muassa eritasoisia kielikursseja, taideaineita, tietotekniikkaa, ruoanlaittoa, liikuntaa ja tekstiilitöitä. Arbis järjestää myös avoimen yliopiston kursseja.

Arbiksen kurssit ja ilmoittautuminen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kysy neuvoa asiakaspalvelusta

Työväenopiston asiakaspalvelun tavoitat ma-to klo 10-16. 

Asiakaspalvelun puhelin 09 310 88610(Linkki aloittaa puhelun)