Kaunissaaren ja Pihlajasaaren mökit, kokoushuvilat ja saunat varataan Varaamosta

Suositut Kaunissaaren mökit sekä Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat tulevat pian kaikkien helsinkiläisten varattaviksi Varaamo-palveluun.
Henkilö halkoja sylissä saunan ovella.
Kuva: Maarit Hohteri

Kaunissaaren mökit tulevat kaikkien helsinkiläisten varattaviksi Varaamo-palveluun maanantaista 13.maaliskuuta 2023 kello 10 alkaen. Pihlajasaaren kokoushuviloiden ja saunojen varaaminen alkaa keskiviikkona 15.maaliskuuta 2023 klo 10 alkaen.

Varauksen teet helposti osoitteessa varaamo.hel.fi (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kaunissaaren mökit

Sipoon saaristossa sijaitseva Kaunissaari soveltuu retkeilyyn, telttailuun ja kalastukseen. Saaressa on kallioisia ja kivikkoisia rantoja sekä upeita hietikoita. Kaunissaareen pääsee yhteysaluksella tai omalla veneellä. Saaressa on keittokatoksia sekä ravintola ja kesäisin kävijöitä palvelee myymälävene.

Kaunissaaressa on Varaamon kautta varattavissa seitsemän mökkiä. Voit tehdä varauksen 13.3.2023 klo 10 alkaen. Mökit voi varata aina viikoksi kerrallaan ajanjaksolla 29.5.−3.9.2023. Mökkien varausaika on maanantaista sunnuntaihin. Varauskalenterista valitaan vain varauksen aloituspäivä.

Taxi-mökki (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 315 €/viikko max 4 henkilöä

Roopen mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 409 €/viikko, max 6 henkilöä

Liiton mökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 420 €/viikko, max 6 henkilöä

Sataman mökki (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 441 €/viikko, max 7 henkilöä

Vinomökki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 441 €/viikko, max 7 henkilöä

Rantamökki (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 525 €/viikko, max 7 henkilöä

Kerhon mökki (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 588 €/viikko, max 10 henkilöä

Pihlajasaaren kokoushuvilat ja saunat

Pihlajasaari sijaitsee Hernesaaren edustalla, noin 10 minuutin merimatkan päässä. Saareen on vesiliikenneyhteys Merisatamasta ja Ruoholahdesta. Saaren luonto koostuu kallioista, metsiköistä, lehtomaista sekä kallio- ja hiekkarannoista. Monipuolinen luonto, hyvä sijainti ja toimivat palvelut ovat tehneet Pihlajasaaresta helsinkiläisten suosituimman kesäsaaren.

Pihlajasaaressa on varattavissa kaksi kokoushuvilaa ja yksi sauna. Voit tehdä varauksen 15.3.2023 klo 10 alkaen. Pienimuotoisiin juhliin ja kokouksiin soveltuvat huvilat ovat varattavissa päiväkäyttöön klo 10–21 (22.5. - 27.8.2023). Saunavuorot ovat varattavissa tiistaista sunnuntaihin (1.6.−27.8.2023).

Villa Wästanhäll (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 26 €/tunti, max 14 henkilöä, ei yöpymismahdollisuutta

Villa Björkas (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), 36 €/tunti, max 20 henkilöä, ei yöpymismahdollisuutta

Rantasauna (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 159 €/ 3 tuntia, max 7 henkilöä

Pihlajasaaressa on myös Aalto-sauna (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (62 €/ 2 tuntia, max 6 henkilöä), joka tulee varattavaksi Varaamoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Varauksen tekeminen onnistuu helposti Varaamo-palvelussa

Varaamo(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) on Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu, josta kaupunkilaiset voivat varata julkisia tiloja ja laitteita omaan käyttöönsä. Varauksen tekemistä varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen, johon on liitetty jokin seuraavista tunnistautumistavoista: Yle-tunnus, Facebook- tai Google –tili. Maksun voit suorittaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla.

Mökit ja saunat ovat erittäin kysyttyjä. Suuret kävijämäärät voivat tilapäisesti ruuhkauttaa tilavarauspalvelun. Pahoittelemme etukäteen mahdollisia ongelmia varauksen tekemisessä.