Hyppää pääsisältöön

Laajasalosta haettavana peruskorjattuja Hekan perheasuntoja

Voit nyt hakea Laajasalosta osoitteesta Gunillantie 6 peruskorjattuja Hekan asuntoja. Asuntojen vuokrasopimus alkaa 1.4.2022.
Gunillantie 6
Kuva: Helsingin kaupungin asunnot Oy

16.3.2022

Gunillantieltä haettavana olevat asunnot ovat kolmioita, pinta-alaltaan 70,5 m2 tai 71 m2. Vuokrat ovat 897,49 – 945,09 euroa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asuintalossa on neljä kerrosta, mutta ei hissiä.

Gunillantien asuntojen peruskorjaus on ollut mittava. Kaikki asunnot on peruskorjattu, ja asunnoissa on uudet keittiö- ja säilytyskalusteet, lattiat sekä kunnostetut kylpyhuoneet, ikkunat ja parvekelasitukset. Myös porrashuone- ja väliovet on uusittu ja tilat on maalattu. Koko rakennuksen sähkö-, tele- ja antennijärjestelmä on uusittu.

Gunillantien asunnot sijaitsevat lähellä Laajasalon ulkoilualueita ja merta. Herttoniemen metroasemalle pääsee noin 15 minuutissa bussilla ja bussipysäkki sijaitsee aivan asuintalon vieressä. 

Kuten kaikki Hekan peruskorjatut kohteet, myös Gunillantie 6 on savuton talo: tupakointi on kielletty pihoilla, sisällä asunnoissa sekä parvekkeilla ja terasseilla.

Asunnot ovat haettavissa niin kauan, kunnes asukasvalinnat on tehty.

Näin haet Gunillantie 6:n asuntoja

Katso kattava esittely ja asuntojen pohjakuvat Hekan sivuilta ja video peruskorjauksesta.

Tutustu Hekan vuokra-asuntojen hakemisen ohjeisiin.

Kun tätytät asuntokemusta, määritä haettavan asunnon tiedot –sivun hakuehdot näin:

  • Alue: Itä-Helsinki
  • Kaupunginosa: Laajasalo
  • Talotyyppi: kerrostalo
  • Huoneluku: 3 h
  • Neliöt: 70,5 - 71,5
  • Maksimivuokra: 897,49 – 945,09

Tämän jälkeen paina ’hae vapaita kohteita’ ja hakemus näyttää haettavista asunnoista määrittämiesi ehtojen mukaiset tulokset. Huomioithan, että hakemuksella näkyy myös osoitteet Svanströminkuja 1 ja 3, koska Gunillantie 6:n asuintalolla on useampi osoite.