Hyppää pääsisältöön

Jollaksesta haettavana peruskorjattuja Hekan rivitaloasuntoja

Voit nyt hakea Jollaksesta osoitteesta Jollaksentie 87 peruskorjattuja Hekan rivitaloasuntoja. Asuntojen vuokrasopimus alkaa 1.6.2022.
Hekan asuintalo Jollaksentiellä

11.4.2022

Jollaksentieltä haettavana olevat asunnot ovat kolmioita ja neliöitä. Kolmioissa on 78,5 neliöitä ja niiden vuokrat ovat 1 074,07 euroa. Neliöissä on 92 neliötä ja niiden vuokrat ovat 1 218,94 euroa. Haettavat asunnot ovat rivitaloasuntoja, joissa on kaksi kerrosta. Kaikissa asunnoissa on oma piha ja toisessa kerroksessa parveke. Jokaisessa asunnossa on sauna.

Jollaksentien kaikki asunnot on peruskorjattu kauttaaltaan:

  • Ikkunat, ikkunaovet ja ulko-ovet sekä asuntojen väliovet on uusittu.
  • Saniteettikalusteet ja varusteet (myös saunojen kiukaat) on uusittu ja laatat uusittu. Saunoissa uusittu lisäksi paneeliseinät ja lauteet (paneeli tervaleppää).
  • Keittiö- ja komerokalusteet on uusittu.
  • Lattiat on uusittu, materiaali on vinyylilankkua.
  • Asuntoihin on asennettu vesimittarit ja kulutuksen mukainen vesilaskutus on käytössä.
  • Taloyhtiössä on 46 autopaikkaa joista 4 kpl varustettu sähköauton latauspistokkeella. Autopaikat tullaan arpomaan.

Kohdetta ei pääse katsomaan ennakkoon, koska alue on rakennustyömaana ja alueella on ulkopuolisilta liikkuminen kielletty.

Jollaksentien asunnot sijaitsevat rauhallisessa ja merellisessä Jollaksessa Kaakkois-Helsingissä. Lähellä on useita ulkoilualueita ja uimarantoja. Laajasalon kauppakeskus Saari (mm. kirjasto, ravintoloita ja ruokakauppoja) sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä. Bussi Herttoniemen metroasemalle kulkee noin puolen kilometrin päässä sijaitsevalta bussipysäkiltä.

Kuten kaikki Hekan peruskorjatut kohteet, myös Jollaksentie 87 on savuton talo: tupakointi on kielletty pihoilla, sisällä asunnoissa sekä parvekkeilla ja terasseilla. Taloyhtiön alueella ei ole erikseen merkattua tupakkapaikkaa.

Asunnot ovat haettavissa niin kauan, kunnes asukasvalinnat on tehty.

Näin haet Jollaksentie 87:n asuntoja

Katso kattava esittely Hekan sivuilta.

Tutustu pohjakuviin:

Kolmiot: C11 (pdf), C12 (pdf), C13 (pdf), D16 (pdf), E20 (pdf), E21 (pdf), G28 (pdf), G29 (pdf), J37 (pdf), K40 (pdf), K41 (pdf), L43 (pdf), L44-L46 (pdf), L48

(pdf)

Neliöt: B8 (pdf), D15 ja J35 (pdf), E19 (pdf) 

Tutustu Hekan vuokra-asuntojen hakuohjeisiin ja täytä asuntohakemus.

Kun täytät asuntokemusta, määritä haettavan asunnon tiedot –sivun hakuehdot näin:

Alue: Itä-Helsinki

Kaupunginosa: Jollas

Talotyyppi: rivitalo

Huoneluku: 3-4 h

Neliöt: 78,5 – 94

Maksimivuokra: 1 074,07 – 1 218,94

Tämän jälkeen paina ’hae vapaita kohteita’ ja hakemus näyttää haettavista asunnoista määrittämiesi ehtojen mukaiset tulokset.