Tunne- ja vuorovaikutustaidot, vertaisvalmennus, luova toiminta – katso video kolmelta Me-koululta

Mitä tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunneilla opitaan? Entä mikä vertaisvalmennuksessa on parasta? Lapset kertovat sen videolla.
Lapsia koulun liikuntasalissa

<p>Mitä tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunneilla opitaan? Entä mikä vertaisvalmennuksessa on parasta? Lapset kertovat sen videolla.</p><p>​Kannelmäen peruskoulussa, Laakavuoren ala-asteella ja Malmin peruskoulussa on rakennettu useita onnistuneita toimintamalleja lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tuore video esittelee tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppitunteja, nuorten elämyskurssia, luovaa toimintaa ja vertaisvalmennusta. Kehittämisasiantuntijat avaavat videolla toimintamalleja ja oppilaat kertovat, mikä tunneissa on kivointa ja mitä uutta he ovat oppineet.</p>Iframe not supported

Mitä tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunneilla opitaan? Entä mikä vertaisvalmennuksessa on parasta? Lapset kertovat sen videolla.

​Kannelmäen peruskoulussa, Laakavuoren ala-asteella ja Malmin peruskoulussa on rakennettu useita onnistuneita toimintamalleja lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Video esittelee tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppitunteja, nuorten elämyskurssia, luovaa toimintaa ja vertaisvalmennusta. Kehittämisasiantuntijat avaavat videolla toimintamalleja ja oppilaat kertovat, mikä tunneissa on kivointa ja mitä uutta he ovat oppineet.

Me-koulun toimintamalleja on kehitetty osana Mukana-ohjelmaa, joka on nuorten syrjäytymistä ehkäisevä ja eriarvoisuutta vähentävä kaupunkistrategiahanke 2017-2021. Kaikki ohjelman yli 30 toimintamallia löydät mallinnussivustolta.