Nuorisopalveluiden tiloja kaudelle 2023-2024 haetaan huhtikuussa

Helsingin kaupungin nuorisopalveluilla on moneen käyttötarkoitukseen sopivia tiloja, joita voi varata maksutta nuorille tarkoitettuun säännölliseen toimintaan. Kausivaraushaku alkaa tiistaina 4.huhtikuuta ja päättyy perjantaina 28.huhtikuuta 2023.
Kaksi nuorta tekemässä smoothieta Hertsin nuorisotilan keittiössä.
Kuva: Maarit Hohteri

Nuorisotalojen yhteydessä eri puolilla kaupunkia on monenlaisia tiloja, joita järjestöt, yhdistykset ja muut toimijat voivat varata maksutta nuorille tarkoitettuun säännölliseen toimintaan. Myös rekisteröitymättömät ryhmät voivat varata tiloja järjestö- ja kansalaistoimintaan. Tiloja löytyy monipuolisesti erilaiseen tekemiseen ja harrastusryhmien kokoontumisiin, liikuntasaleista bänditiloihin ja kädentaitopajoista teatteritiloihin.

Nuorisopalveluiden tilojen kausivaraushaku kauden 2023–2024 toimintaan (14.8.2023 – 26.5.2024) alkaa tiistaina 4.4.2023 ja päättyy perjantaina 28.4.2023 klo 16. ​Haku toteutetaan sähköisesti uudistuvan Varaamon väliaikaisessa osoitteessa tilavaraus.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Tutustu hakuohjeisiin ennen sähköisen hakemuksen tekemistä. ​Hakuohjeet löydät täältä. Nuorisopalveluiden henkilökunta antaa mielellään lisätietoja varattavissa olevista tiloista ja auttaa hakemuksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä. Nuorisotilojen yhteystiedot löydät Nuorten.hel.fi-sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

 

Varaamo(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) on Helsingin kaupungin tilavarauspalvelu, josta asukkaat ja yhteisöt voivat varata kaupungin tiloja ja laitteita omaan käyttöönsä. Varaamo-palvelua uudistetaan.

Tilavaraus.hel.fi (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)on uuden Varaamon väliaikainen osoite.