Kannelmäen terveysasema  uudessa osoitteessa 24.5. alkaen

Kannelmäen terveysasema palvelee perjantaista 24.5.2024 alkaen Kannelmäen aseman vieressä osoitteessa Kaustisenpolku 6A. Rakennus on esteetön. Vanhassa osoitteessa Laulukujalla sinua palvellaan normaalisti 23.5. klo 16 asti.
Asiakas lääkärin vastaanotolla.
Kuva: Matti Vartiainen

Kannelmäen terveysaseman puhelinnumero on edelleen 09 310 47355. Soita mieluiten ensin, sillä moni asia saadaan hoidettua myös puhelimitse.

Voit asioida sähköisesti chatissä (Sotebotti Hester osoitteessa hel.fi/terveysasemat), Omaolo-palvelussa (omaolo.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)) tai Maisa-palvelussa (maisa.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)).

Kannelmäen terveysasema on jatkossa auki ma–ke klo 7–20, to klo 7–18 ja pe klo 7–16. Terveysasema on kesällä 15.6.­–14.8. auki ma, ti, to, pe klo 8–16 ja ke klo 8–18.

Sinun ei tarvitse muutoksen vuoksi ottaa yhteyttä Kannelmäen terveysasemalle. Varatut ajat hoidetaan sovitusti. Terveystietosi ovat jatkossakin Kannelmäen terveysaseman käytössä.

Kun seuraavan kerrat asioit Kannelmäen terveysasemalla, ota yhteyttä normaaliin tapaan soittamalla, asioimalla sähköisesti tai tulemalla paikan päälle.

Kannelmäen terveysasema tarjoaa uudessa osoitteessa samat terveyspalvelut kuin aiemmin. Palvelut tuottaa uudessa osoitteessa Mehiläinen ja terveysasemalla palvelee Mehiläisen henkilökunta. Asiakkaat pysyvät Helsingin terveysasemien asiakkaina.

Palveluntuottajan vaihto ei vaikuta asiakasmaksuihin. Esimerkiksi terveyskeskusmaksua ei asiakkailta peritä.

Katso tarvittaessa julkisen liikenteen yhteydet osoitteessa www.hsl.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Nähdään Kaustisenpolulla Kannelmäessä!

www.hel.fi/kannelmaenterveysasema