Koululaiset joululomalla 23.12.–8.1.

Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvonta vastaa kysymyksiin myös joulun välipäivinä.
Tyttö ripustaa jouluvaloja lumisateessa
Kuva: Adobe Stock

Joululoma Helsingin kaupungin peruskouluissa ja lukioissa alkaa perjantaina 23. joulukuuta. Lomalta palataan maanantaina 9. tammikuuta. Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat lomailevat pääsääntöisesti viikolla 52.
Koulujen työ- ja loma-ajat

Neuvonta välipäivinä

Kasvatuksen ja koulutuksen palveluneuvonta vastaa kysymyksiin myös joulun välipäivinä puhelimitse, puh. 09 310 44986, ja palautejärjestelmän kautta.
Asiakaspalvelun yhteystiedot ja palaute

Vieraskielisille perheille suunnattu Eduguidance-neuvonta palvelee joulun välipäivinä kaikkia asiakkaita suomeksi ja englanniksi osoitteessa eduguidance@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman). Kansainväliset perheet voivat halutessaan varata myös puhelinsoittoajan sähköpostitse.
Varhaiskasvatuksen palveluohjaus neuvoo varhaiskasvatus- ja esiopetuspaikan hakemiseen liittyvissä asioissa. Joululoman ajalla puhelinpalvelu, puh. 09 310 80488, on auki 22.12.2022–5.1.2023 arkipäivisin kello 9–12. Palvelua saa myös sähköpostitse osoitteessa varepalveluohjaus@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).
Lisätiedot palveluohjauksesta

Sähköistä asiointia koskevien tukipalveluiden aukioloajat löytyvät Astin etusivulta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Työväenopisto ja Arbis

Työväenopiston ja Arbiksen kevätkauden ensimmäiset kurssit käynnistyvät loppiaisen jälkeen. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan Ilmonetissä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Palvelupisteiden aukioloajat:
Työväenopisto
Arbis