18 vuotta täyttäneet saavat koronarokotuksen kolmannen annoksen ilman ajanvarausta kaikilta rokotuspisteiltä

Uutinen koronarokotuksista Helsingissä.
Sairaanhoitaja ohjeistaa rokotettua henkilöä.

18 vuotta täyttäneet helsinkiläiset saavat nyt koronarokotuksen kolmannen annoksen ilman ajanvarausta kaikilta rokotuspisteiltä. Perusterveet 1859-vuotiaat voivat saada kolmannen annoksen, kun vähintään 4 kuukautta on kulunut toisesta annoksesta.

Katso kaikki rokotuspisteet ja niiden aukiolot osoitteessa hel.fi/rokotukseen. Rokotuksen saa näyttämällä henkilö- tai Kela-korttia rokotuspisteellä.

”Haluamme varmistaa, että kaikki täysikäiset saavat kolmannen annoksen mahdollisimman nopeasti. Nyt kun meillä on riittävästi rokottajia kaikilla rokotuspisteillä, voimme tarjota kolmansia annoksia ilman ajanvarausta kaikille”, terveysasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen toteaa.

Ajan kolmanteen rokoteannokseen voi myös varata

Nopeimmin ajan voi varata osoitteessa koronarokotusaika.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Ajan voi myös varata soittamalla p. 09 310 46300 (arkisin klo 8-16).

Mikäli jo varatun rokotusajan haluaa aikaistaa, sen voi tehdä perumalla ajan ja varaamalla uuden osoitteessa koronarokotusaika.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Lisätietoa

Kuva: Virpi Velin