Pääkaupunkiseudun kuntien yhteinen varhaiskasvatuksen asiakaskokemuskysely käynnistyy jälleen lokakuussa 2022

Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa toteuttavat yhteisen asiakaskokemuskyselyn loka-marraskuun vaihteessa 26.10. – 9.11.2022.

Espoo, Helsinki, Kauniainen ja Vantaa toteuttavat yhteisen asiakaskokemuskyselyn loka-marraskuun vaihteessa 26.10. – 9.11.2022. Tulokset julkaistaan tammikuussa 2023. Kysely on suunnattu kaikille suomen- ja ruotsinkielisessä kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille. Myös lapsille on suunnattu omia kysymyksiä.

Kyselyn yhteisiä teemoja ovat huoltajan kohtaaminen ja viestintä varhaiskasvatusyksiköissä, lapsen kasvatus ja yksilöllinen huomioiminen, huoltajien osallisuus sekä yleinen tyytyväisyys varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen. Lisäksi huoltajat voivat välittää terveisiä ja kehittämisehdotuksia varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen.

Näiden lisäksi Helsingissä huoltajilta selvitetään kokemuksia palveluun hakeutumisesta ja varhaiskasvatuksessa tai esiopetuksessa aloittamisesta sekä kaksivuotisen esiopetuksen toteutuksesta.

Digitaaliseen kyselyyn on mahdollista vastata suomen, ruotsin, englannin, venäjän, viron, arabian ja somalin kielillä. Huoltajat saavat ohjeet kyselyyn vastaamiseen omasta varhaiskasvatus- tai esiopetuspaikastaan.