Nuorten yrittäjyyspolku

Nuorten yrittäjyyspolku on alle 30-vuotiaille helsinkiläisille työnhakijoille suunnattu kokonaisuus, jossa tarjotaan matalalla kynnyksellä tukea ja valmennusta yrittäjyyteen.

Oletko pohtinut yrittäjyyttä yhtenä uravaihtoehtona tai onko sinulla mahdollisesti mielessä jokin yritysidea, jota haluaisit edistää kohti käytäntöä?

Nuorten yrittäjyyspolku on alle 30-vuotiaille helsinkiläisille työnhakijoille suunnattu kokonaisuus, jossa tarjotaan matalalla kynnyksellä tukea ja valmennusta yrittäjyyteen, räätälöitynä omien tarpeidesi mukaisesti.

Palvelumme keskiössä on henkilökohtainen yrittäjyysohjaus, jossa yrittäjyysvalmentaja rakentaa juuri sinulle sopivan palvelupolun yksilölliset lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tavoitteenamme on varustaa sinut tarvittavalla osaamisella ja valmiuksilla aloittaa yrittäjyytesi menestyksekkäästi!

Mitä palveluita Nuorten yrittäjyyspolku sisältää?

Henkilökohtainen yrittäjyysohjaus: Palvelussa saat oman yrittäjyysvalmentajan, joka on rinnallasi koko matkan kohti yrittäjyyttä. Yrittäjyysvalmentaja huolehtii siitä, että saat tarvittavan tuen ja tiedon yrittäjyyspolkusi eri vaiheissa. Valmentajalta saat myös tietoa toimintaasi tukevista muualta saatavista palveluista.

Starttiraha-, laskutuspalvelu- ja toimeentuloneuvonta: Talousasioissa saat neuvontaa starttirahan hakemisessa, laskutuspalvelun käyttämisestä ja toimeentulon suunnittelussa.

Matalan kynnyksen sparrausryhmät: Osallistu inspiroiviin sparrausryhmiimme, joissa voit jakaa ajatuksia muiden nuorten yrittäjien kanssa ja saada uusia näkökulmia yrityssideaasi.

Cowork-työpaja: Tervetuloa mukaan Cowork-työpajaan, jossa voit työstää omaa yritysideaasi yhdessä muiden nuorten yrittäjien kanssa. Yritysidean kehittäminen ja toimintaan tarttuminen voi olla haastavaa ja raskasta tehdä yksin. Cowork-työpajassa yhteisöllinen voima kannustaa ja tukee työstämään ideaasi käytännön tasolle.

Verkostoitumiskanava: Liity mukaan Nuorten yrittäjyyspolun omalle Discord-kanavalle ja löydä uusia kontakteja, yhteistyökumppaneita ja vertaistukea vaikka markkinoinnin suunnitteluun. Discord-linkki lähetetään sinulle viipymättä heti kun aloitat Nuorten yrittäjyyspolku -palvelussa.

Bootcamp – valmennus yritysidean kirkastamiseen: Osallistu 3 päivän mittaiseen Bootcampiin, jossa ammattilaisten johdolla tunnistat omat vahvuutesi, kirkastat liikeideasi ja valmistaudut yrittäjyyteen. Osallistumismaksua ei ole ja lisäksi voit olla valmennuksen ajalta oikeutettu korotettuun työttömyysetuuteen sekä kulukorvaukseen. Kide Bootcampin verkkosivuston löydät täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kokeile vain! -verkkosivustolta löydät lisätietoa yrittäjyydestä. Kokeile vain(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) on Uudenmaan ELY-keskuksen tarjoama maksuton palvelu. Kampanja sisältää myös joustavasti suoritettavan 3 päivän verkkokoulutuksen, ilmoittautua voit vaikka heti! Verkkokoulutuksesta lisätietoa löytyy täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Miten mukaan Nuorten Yrittäjyyspolulle?

Palveluun pääsee mukaan Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden vastuuasiantuntijan ohjauksella tai piipahtamalla Ohjaamossa, jossa tarjoamme matalan kynnyksen yrittäjyysohjausta ilman ajanvarausta perjantaisin klo 12–16. Ohjaamo(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) sijaitsee Kampissa osoitteessa Fredrikinkatu 48.

Voit myös olla suoraan yhteydessä yrittäjyysvalmentajiin, joiden yhteystiedot löydät alta.

Nuorten yrittäjyyspolku on työ- ja elinkeinoministeriön pilotointihanke, joka toteutetaan Helsingin työllisyys- ja yritysneuvontapalveluiden tiiviinä yhteistyönä. Pilotti on käynnissä syyskuun 2024 loppuun asti.

Ota rohkeasti yhteyttä nuorten yrittäjyysvalmentajiin:

Maria Korpisalo(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Joni Nissilä(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Timo Vuorinen(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)