Nuorten yrittäjyyspolku

Nuorten yrittäjyyspolku on alle 30-vuotiaille helsinkiläisille suunnattu valmennus, joka valmistaa ja tukee yrittäjyyteen. Valmennus sopii sinulle, jos mielessäsi on yritysidea, jota haluaisit kehittää kohti käytäntöä. Valmennuksen lisäksi tarjoamme myös muita palveluita yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille.

Oletko harkinnut yrittäjyyttä? Onko mielessäsi yritysidea, jota haluaisit kehittää kohti käytäntöä?

Nuorten yrittäjyyspolku on kuukauden sisällä suoritettava valmennus (10 h), joka valmistaa ja tukee sinua yrittäjyyteen. Kokonaisuuden aikana kiteytetään oma liikeidea sekä tehdään sille (alustavat) liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat. Lisäksi saat kattavasti tietoa aloittavan yrittäjän perusasioista kuten verotuksesta, yritysmuodoista ja starttirahasta. Voi osallistua valintasi mukaan joko kokonaan tai osittain etänä. Uusi yrittäjyyspolku käynnistyy aina kerran kuussa.

Ilmoittaudu valmennukseen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Parasta valmennuksessa oli sen selkokielisyys niin, että varmasti pysyi kärryillä. Toinen mahtava asia oli yhteisö, jonka sai muodostaa muiden aloittavien yrittäjien kanssa.

Sopivan kokoinen ryhmä, lämmin vastaanotto ja vertaistuki.

Muut palvelumme:

Yrittäjyysvalmentajan soittoaika (20 min)

Yrittäjyysvalmentajat Maria & Joni auttavat puhelimitse yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Voit tilata ajan kysyäksesi jotain tiettyä kysymystä tai esimerkiksi silloin, jos harkitset yrittäjyyspolkuun osallistumista, mutta haluat tehdä tilanteesi kartoituksen ennen sitä.

Varaa soittoaika(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Ohjaamon pop-up yrittäjyysvalmennus

Yrittäjyysvalmentajamme palvelee Ohjaamossa perjantaisin klo 12-16. Voit tulla kysymään ja keskustelemaan yrittäjyydestä paikan päälle ilman ajanvarausta. Ohjaamo(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) sijaitsee Kampissa osoitteessa Fredrikinkatu 48.

Ohjattu Cowork

Yrittäjyysvalmentajiemme vetämässä coworkissa pääset työskentelemään yhdessä muiden kanssa. Cowork sopii yrittäjyyttä suunnitteleville tai yrityksen jo perustaneille. Voit esimerkiksi tehdä liiketoimintasuunnitelmaa tai kontaktoida asiakkaita.

Ilmoittaudu coworkkiin(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

 

Yrittäjyysvalmentajamme