Business Helsinki Accelerator

Business Helsinki Accelerator tarjoaa pitkäkestoista tukea alkuvaiheen startup-yrityksille

Business Helsinki Accelerator täyttää laajalti tunnustetun aukon paikallisessa startup-ekosysteemissä tarjoamalla pitkäaikaista tukea ja omistautunutta henkilökohtaista valmennusta varhaisen vaiheen startup-yrityksille kiihdyttämön kokeneen tiimin toimesta.

Katso lista startupeista

Jos olet startup-yrittäjä ja tarvitset apua yrityksesi kasvun suunnitteluun, varaa aika keskusteluun kanssamme täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)Jotta saat parhaan hyödyn palveluistamme, toivomme, että sinulla on jo yritys ja tiimi tai idea, joka voidaan muuntaa nopeasti startupiksi.

Miksi liittyä?

Tarjoamme sinulle:

  • Säännöllisiä valmennuksia kokeneiden ja henkilökohtaisten yritysvalmentajien kanssa
  • Apua yrityksen tarjoaman ratkaisun sopivuuden arviointiin
  • Tukea kasvusuunnitelman tekemiseen ja liiketoimintamallin valintaan
  • Kartoitusta alkuvaiheen rahoitusmahdollisuuksiin
  • Pääsyn Helsingin ekosysteemipalveluihin ja laajaan valikoimaan kaupungin kokeilualustoja
  • Mahdollisuuksia verkostoitua sijoittajien, alan asiantuntijoiden sekä muiden yrittäjien kanssa

Kuka voi liittyä?

Kiihdyttämö on suunnattu pääkaupunkiseudun startupeille, jotka tähtäävät kansainväliseen kasvuun. Lisäksi ohjelmaan otetaan mukaan tiimejä, jotka haluavat tulevaisuudessa sijoittua pääkaupunkiseudulle. Tämä koskee niin kotimaisia ​​kuin ulkomaisia ​​startup-yrityksiä.

Keskitymme tiimeihin, jotka ovat ohittaneet tuotteen tai palvelun ideointivaiheen ja työskentelevät validoinnin ja/tai markkinoille pääsyn parissa. Älä kuitenkaan epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaikka sinusta tuntuisi, ettet vielä ole tässä vaiheessa. Business Helsinki Accelerator yhdessä laajan verkostonsa kanssa tarjoaa yritysneuvontapalveluita eri kehitysvaiheessa oleville startupeille.

Keskustellaan!

Kiihdyttämö toimii keskeytyksettömästi ilman hakuaikoja. Tiimit voivat hakea ja päästä palveluiden ja ohjelman pariin milloin tahansa. Voit liittyä mukaan palveluun varaamalla ajan etäkokoukseen täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) tai lähettämällä sähköpostia, jossa kerrot yhteystietosi ja lyhyen esittelyn siitä, missä vaiheessa olet ja mitä toivot ohjelmasta, osoitteeseen startup@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).