Business Helsinki Accelerator

A man giving a presentation about Business Helsinki

Kaipaatko kiihdyttämön tukea varhaiseen vaiheen startup-yrityksellesi?

Kokenut Business Helsinki Accelerator -tiimimme tarjoaa pitkäaikaista tukea ja henkilökohtaista valmennusta.

Katso lista startupeista

Jos olet startup-yrittäjä ja tarvitset apua yrityksesi kasvun suunnitteluun, varaa aika keskusteluun kanssamme täältä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Jotta saat parhaan hyödyn palveluistamme, toivomme, että sinulla on jo yritys ja tiimi tai idea, joka voidaan muuntaa nopeasti startupiksi.

Miksi liittyä?

  • Saat säännöllisiä valmennuksia kokeneiden ja henkilökohtaista palvelua tarjoavien yritysvalmentajiemme kanssa
  • Saat apua yrityksen liikeidean arvioinnissa
  • Tarjoamme tukea kasvusuunnitelman tekemiseen ja liiketoimintamallin valintaan
  • Saat kartoitusta alkuvaiheen rahoitusmahdollisuuksiin
  • Pääset avullamme Helsingin ekosysteemipalveluihin ja laajaan valikoimaan kaupungin kokeilualustoja
  • Tarjoamme mahdollisuuksia verkostoitua sijoittajien, alan asiantuntijoiden sekä muiden yrittäjien kanssa

Kuka voi liittyä?

Palvelumme on suunnattu pääkaupunkiseudulla jo toimiville tai tänne tulevaisuudessa sijoittuville startupeille, jotka tähtäävät kansainväliseen kasvuun. Lisäksi ohjelmaan otetaan mukaan tiimejä, jotka haluavat tulevaisuudessa sijoittua pääkaupunkiseudulle. Tämä koskee niin kotimaisia ​​kuin ulkomaisia ​​startup-yrityksiä.

Keskitymme tiimeihin, jotka ovat ohittaneet tuotteen tai palvelun ideointivaiheen ja työskentelevät validoinnin ja/tai markkinoille pääsyn parissa. Älä kuitenkaan epäröi ottaa meihin yhteyttä, vaikka sinusta tuntuisi, ettet vielä ole tässä vaiheessa. Business Helsinki Accelerator yhdessä laajan verkostonsa kanssa tarjoaa yritysneuvontapalveluita eri kehitysvaiheessa oleville startupeille.

Voit ottaa yhteyttä meihin myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen startup@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman). Kirjoita viestiin yhteystietosi ja lyhyt esittely startup-yrityksesi liikeideasta, missä vaiheessa olet ja millaista apua tarvitset yrityksen kehittämiseen.