OmaStadi-äänestys jatkuu maanantaihin saakka

OmaStadin kolmannen kierroksen äänestysaikaa pidennetään maanantaihin 18.3. saakka. Sunnuntaina 17.3. voi äänestyssivustolle tunnistautumisessa esiintyä hitautta tai ongelmia kello 6-15.15 välisenä aikana. Kaupunki toivoo, että mahdollisimman moni pääsee äänestämään huoltokatkosta huolimatta.
OmaStadissa voivat äänestää kaikki yli 13-vuotiaat helsinkiläiset. Kuva: Beatrice Bucht
OmaStadissa voivat äänestää kaikki yli 13-vuotiaat helsinkiläiset. Kuva: Beatrice Bucht

OmaStadin äänestysaikaa pidennetään maanantaihin 18.3. kello 23 saakka. Äänestysaikaa pidennetään, koska äänestyssivustolle tunnistautumisessa voi esiintyä väestötietojärjestelmän tunnistautumisessa tehtävien huoltotöiden vuoksi hitautta tai ongelmia sunnuntaina 17.3. kello 6-15.15 välisenä aikana.  

Huoltokatkon aikana tunnistautuminen omastadi.hel.fi-sivustolle ei välttämättä onnistu. Jos tunnistautuminen epäonnistuu, kokeile myöhemmin uudelleen. Pahoittelemme häiriötä ja toivomme, että mahdollisimman moni pääsee äänestämään huoltokatkosta riippumatta. 

OmaStadi on vakiintunut toimintatapa 


Osallistuva budjetointi on vakiintunut toimintatapa Helsingissä, joka innostaa kaupunkilaisia osallistumaan ja vaikuttamaan.  

Äänestettäviin ehdotuksiin voi tutustua OmaStadi-sivustolla. Äänioikeutettuja OmaStadissa ovat kaikki Helsingissä asuvat 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat kaupunkilaiset. Jokainen voi valita viisi mieluisinta 698 ehdotuksesta, joita kaupunkilaiset ovat esittäneet. Kaupunki toteuttaa eniten ääniä saaneet ehdotukset.