Nuorisotilojen kausivaraushaku on huhtikuussa

Helsingin kaupungin nuorisopalveluilla on moneen käyttötarkoitukseen sopivia tiloja, joita voi varata maksutta nuorille tarkoitettuun säännölliseen toimintaan. Kausivaraushaku alkaa torstaina 4.huhtikuuta ja päättyy tiistaina 30.huhtikuuta 2024.
Kaksi nuorta henkilöä tekemässä pullataikinaa nuorisotalon tiloissa.
Kuva: Maija Astikainen

Nuorisotalojen yhteydessä eri puolilla kaupunkia on monenlaisia tiloja, joita järjestöt, yhdistykset ja muut toimijat voivat varata maksutta nuorille tarkoitettuun vähintään kolme kuukautta kestävään toimintaan. Myös rekisteröitymättömät ryhmät voivat varata tiloja järjestö- ja kansalaistoimintaan. Tiloja löytyy monipuolisesti erilaiseen tekemiseen ja harrastusryhmien kokoontumisiin, liikuntasaleista bänditiloihin ja kädentaitopajoista teatteritiloihin.

Nuorisopalveluiden tilojen kausivaraushaku kauden 2024–2025 toimintaan (12.8.2024 – 1.6.2025) alkaa torstaina 4.4.2024 ja päättyy tiistaina 30.4.2024 klo 16.00. Täytä sähköinen kausivaraushakemus Varaamo-palvelussa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)  

Tutustu hakuohjeisiin ennen sähköisen hakemuksen tekemistä. Hakuohjeet löydät täältä. Nuorisopalveluiden henkilökunta antaa mielellään lisätietoja varattavissa olevista tiloista ja auttaa hakemuksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä. Katso nuorisotilojen yhteystiedot Nuorten.hel.fi-sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 

Varaamo

Varaamo on Helsingin kaupungin digitaalinen tilavarauspalvelu, josta asukkaat ja yhteisöt voivat varata kaupungin tiloja ja laitteita omaan käyttöönsä. Siirry Varaamoon(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 

Uudistunut Varaamo-palvelu toimii toistaiseksi osoitteessa tilavaraus.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Tuttu osoite varaamo.hel.fi otetaan takaisin käyttöön, kun siirtyminen uuteen varausjärjestelmään on valmis. Uuteen Varaamoon kirjaudutaan vahvaa tunnistautumista käyttäen eli esimerkiksi pankkitunnuksilla. Sisäänkirjautumisen yhteydessä luot itsellesi Helsinki-profiilin, jos sinulla ei sellaista vielä ole.