Haussa parhaat Helsinki-aiheiset opinnäytetyöt

Helsingin kaupunki jakaa vuosittain tunnustuspalkintoja Helsinki-aiheisille pro gradu -töille ja vastaaville ylemmän korkeakoulututkinnon opinnäytetöille.
Ilmakuva Kalasatamasta.

Helsingin kaupunki jakaa vuosittain tunnustuspalkintoja Helsinki-aiheisille pro gradu -töille ja vastaaville ylempään korkeakoulututkintoon tähtääville opinnäytteille. Palkintoja on jaettu vuodesta 1992 lähtien, ja ne ovat olleet suuruudeltaan 400-650 euroa. Jaettava kokonaissumma on 4 000€.

Syyskaudella 2021 palkitaan lukuvuonna 2020-2021 hyväksyttyjä opinnäytteitä, joiden aiheena on Helsinki, helsinkiläiset tai kaupungin oma palvelutoiminta, kaupunkitalous ja elinkeinotoiminnan edellytykset. Tieteenalaan liittyviä rajoituksia ei ole.

Korkeakoulujen tiedekunnat ja laitokset voivat nyt tehdä ehdotuksensa palkittaviksi töiksi. Ehdotuksen liitteeksi tarvitaan:

  • kuvailulehti (yhteenveto)
  • linkki sähköiseen julkaisuun, jos sellainen löytyy
  • tieto arvosanasta ja opinnäytettä koskevat arviot
  • tekijän yhteystiedot (puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite)
  • työn ohjaajan nimi.

Ehdotukset pyydetään toimittamaan 12.10.2021 kello 23.59 mennessä osoitteeseen:

Helsingin kaupunki
Kirjaamo
Opinnäytepalkinnot
PL 10
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

tai sähköpostitse osoitteeseen: helsinki.kirjaamo@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Palkinnot jaetaan joulukuussa.

Tiedusteluihin vastaavat tutkimuspäällikkö Katja Vilkama, puh. 09 310 78396 ja toimistosihteeri Minna Pitkäniemi, puh. 09 310 36298, sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hel.fi.

Lue lisää:

Kuva: Paavo Jantunen