Koulunkäynninohjaaja, Pitäjänmäen peruskoulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 2, Pitäjänmäen peruskoulu

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Pitäjänmäen peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu vuosiluokkien 1-9 oppilaille. Julkisella liikenteellä meille on erinomaisen helppoa tulla!

Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme koulunkäynninohjaajaa erityisluokkaan vuosiluokille 3-6. Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluu erityisluokan oppilaiden ohjaus ja opiskeluissa tukeminen. Koulunkäynninohjaaja toimii oppilaiden mukana välitunneilla ja tarvittaessa myös integraatiotunneilla. Tarvittaessa koulunkäynninohjaaja on aamulla taksioppilaita vastassa ja saattaa heidät iltapäivällä kotimatkalle taksiin.

Olet tervetullut mainioon työyhteisöömme, jossa jokainen tulee kohdatuksi. Toiminta-ajatuksemme on: ”Meidän koulu - ajassa eläen ja yhdessä ilolla oppien”. Meille on kiva tulla ja meillä on mukava olla!

Koulunkäynninohjaaja palkataan 26h viikkotyöajalle. Tehtävä on osa-aikainen. Osa-aikaisen 26h/vko työsuhteen palkka on 1551,10 €/kk. Lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät. Palkka ei sisällä 1.6. yleiskorotusta.
Koulunkäynninohjaajan työsopimuksiin tulee 30 vrk:n kesäkeskeytys. Vuosiloma ajoitetaan pääsääntöisesti kesän ajalle ja muille koulun loma-ajoile. Koulujen loma-aikoina koulunkäynninohjaajat ja erityiskoulunkäynninohjaajat voivat työskennellä myös kehitysvammaisten ja autististen lasten lomatoiminnassa.

Koulunkäynninohjaajan kokonaistuntimäärä voidaan tarkistaa lukuvuosi kerrallaan koulun resurssin puitteissa koulun toiminta-ajaksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Koulunkäynninohjaajat otetaan Helsingin kaupungin palvelukseen ja työsopimukseen kirjataan ensimmäinen toimipaikka. Toimipaikka määräytyy kulloinkin käytettävissä olevien koulunkäynninohjaajaresurssien perusteella ja voi vaihtua vuosittain.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen koulunkäynninohjaajan tehtävistä erityisluokassa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätiedot

Outi Hokkanen
rehtori
outi.hokkanen@hel.fi
0931082007
Kesäloman vuoksi vastaan kyselyihin ajalla 7.-14.6.24.

https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/pitajanmaen-peruskoulu

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä työpaikat

Ohjaaja, leikkipuisto Ulvila, Munkkivuori

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus, leikkipuistot

Haku päättyy: 2.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 05.08.2024 tai sopimuksen mukaan

Erityisavustaja, päiväkoti Leppäsuo, Etu-Töölö

Eteläinen suurpiiri, Etu-Töölö, Varhaiskasvatusyksikkö Leppäsuo-Lapinlahti

Haku päättyy: 8.7.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2024

Erityiskoulunkäynninohjaaja, Munkkivuoren ala-asteen koulu

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 2, Munkkivuoren ala-asteen koulu

Haku päättyy: 28.6.2024 - 16:00
Palvelussuhde: 5.8.2024
Katso kaikki ammattialan tehtävät