Paljon työmahdollisuuksiaMeillä työskentelee 15 000 sote-alan ammattilaista ja asiantuntijaa.

Suurena työnantajana tarvitsemme jatkuvasti uusia vakinaisia työntekijöitä. Vakinaiselle henkilöstölle tarvitsemme sijaisia lomien ja erilaisten vapaiden vuoksi.

Kun toimintamme laajenee perustamme uusia vakansseja. Tästä syystä esimerkiksi kotihoidon lähihoitajan paikkoja on usein avoinna. Tavallisin tehtävänimikkeemme onkin lähihoitaja.

Millaisia työntekijöitä haemme?

Valtaosassa tehtävissämme tarvitaan sekä sote-alan tutkinto että Valviran ammatinharjoittamiseen liittyvät oikeudet.

Koska asiakas- ja potilasturvallisuus sekä positiivinen asiakaskokemus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta, suomen kielen taitoa sekä tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa

Tälle sivulle kokosimme ohjeita erilaisten töiden ja tehtävien hakijoille.

Tutustu myös sivuihimme Töihin kotihoitoon, Sosiaalityöntekijäksi Helsinkiin ja Lääkäriksi Helsinkiin.

Sivuiltamme löytyy ohjeita myös siviilipalvelukseen, palkkatukityöhön ja työkokeiluun hakeville.

Vakinaisen työn hakija

Suurin osa tehtävistämme ovat työsopimussuhteisia. Tehtävät, joissa käytetään julkista valtaa, hoidetaan virkasuhteessa.

Ilmoitamme kaikista ulkoiseen hakuun tulevista avoimista viroista ja toimista rekryjärjestelmässämme, joka löytyy Helsinkirekry.fi kohdasta Avoimet työpaikat.

Kysymyksiin vastaa työpaikkailmoitukseen merkitty yhteyshenkilö.

Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmän kautta

Huomaa, että tavallisimmin hakuaika päättyy viimeisenä hakupäivänä kello 16, mutta kellonajat voivat vaihdella. Myöhässä saapuneita tai sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme huomioi.

Paperihakemuksen voi jättää kaupungin kirjaamoon. Merkitse kirjekuoreen haettavan tehtävän työavain, joka löytyy työpaikkailmoituksesta. 

Tarkempia tietoja löydät sivuiltamme kohdasta Näin haet meille tai Helsinkirekrystä, kohdasta hakeminen kaupungille.

Sijainen

Palvelussuhde voi olla määräaikainen, kun sille on perusteltu syy. Syitä voivat olla muun muassa sijaisuus, projektit, töiden kausiluonteisuus tai harjoittelu.

Määräaikaiseen työsopimukseen tai virkamääräykseen merkitään aina työn alkamis- ja päättymispäivä. Sijaisella on kaikki samat edut kuin vakinaisellakin työntekijällä.

Pitkiin sijaisuuksiin haemme työntekijöitä työpaikkailmoituksilla, jotka löytyvät osoitteella helsinkirekry.fi, kohdassa Avoimet työpaikat.

Kysymyksiin vastaa työpaikkailmoitukseen merkitty yhteyshenkilö.

Jätä hakemuksesi rekryjärjestelmän kautta

Keikkalainen

Jos olet kiinnostunut lyhyistä työsuhteista, niin kaikki alle 4 kuukautta kestävät työsuhteet olemme keskittäneet Seureen.

Seure Henkilöstöpalvelut Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva henkilöstöpalveluyhtiö, jonka omistavat Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kaupungit sekä HUS.

Maahanmuuttaja

Haluamme olla monimuotoisuuden johtamisen mallikaupunki. Meille on tärkeää, että kaikki helsinkiläiset olisivat osaamistaan, koulutustaan ja kykyjään vastaavissa töissä. 

Tavoitteenamme on maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden määrän lisääminen henkilöstössä niin, että se vastaisi eri kulttuureista tulleiden väestöosuutta kaupungissa.

Tarvitsemme suomen kielen taitoisia ammattilaisia myös siksi, että asiakkainamme on yhä kasvava määrä eri kulttuureista tulevia henkilöitä. Lue lisää..

Opiskelija ja harjoittelija

Työharjoittelupaikkoja tarjoamme sote-alan opiskelijoille. Kun opintoja on riittävästi, olet tervetullut meille myös sijaisuuksiin. Töitä tehdessäsi kerrytät hyödyllistä työkokemusta ja syvennät osaamistasi. Lue lisää...

Oppisopimuskoulutukseen hakeva

Lähihoitajan oppisopimukseen meille pääsee hakeutumalla järjestämiimme oppisopimuskoulutuksiin.

Oppisopimuskoulutus on tutkintoon johtavaa koulutusta, jonka kesto vaihtelee yhdestä kolmeen vuoteen. Oppisopimusopiskelija on määräaikaisessa työsuhteessa kaupunkiin ja oppisopimuksen ajalta maksetaan palkkaa.

Hakuilmoitukset näkyvät muun muassa TE-palvelujen sivuilla ja ilmaisjakelulehdissä. Koulutukseen haetaan TE-palvelujen  sivuilla olevan ilmoituksen kautta. Täältä voit tarkistaa onko meillä haku auki oppisopimuskoulutukseen: lisää hakukenttään "lähihoitaja" ja valitse paikkakunnaksi "Helsinki".

Voidaksesi tulla valituksi oppisopimuskoulutukseen olet:

  • vähintään 20-vuotias helsinkiläinen
  • hoitoalasta kiinnostunut 
  • soveltuva hoitoalalle.

Lisäksi sinulla pitää olla:

  • riittävän hyvä suomen kielen taito (B2.1) 
  • hyvä terveys
  • valmiudet tehdä vuorotyötä 
  • oikeus saada TE-toimiston maksamaa palkkatukea (eli sinulla ei ole vakituista työ- tai opiskelupaikkaa).

16–17 -vuotias kesänuori

Nuorille tarjoamme avustavia tehtäviä kesä- ja heinäkuisin. Kuukauden mittaisessa työsuhteessa saat 800 euron palkan, työkokemusta ja virallisen työtodistuksen. Päivittäinen työaika on 6 tuntia, 40 minuuttia, joka sisältää 30 minuutin mittaisen ruokatunnin.

Kesänuoren työssä teet erilaisia avustavia tehtäviä. Työ voi olla esimerkiksi asiakkaittemme kanssa juttelemista, ulkoilua, pelaamista, lehtien ja kirjojen lukemista. Jos olet esiintymistaitoinen, niin sovi esimiehesi kanssa, kuinka voit tuoda taitojasi esiin asiakkaittemme iloksi.

Hakuaika on maaliskuisin, jolloin työpaikkailmoitus tulee näkyviin Helsinkirekryyn.
Siirry kesäsivuillemme.

  
 Katso millaisia töitä Stadin sotessa 16-17 -vuotiaat kesänuoret tekevät

Kesätyön hakija

Palkkaamme hoitoalalle vuosittain satoja sote-alan ammattilaisia tai opiskelijoita vuosiloman sijaisiksi eri työpisteisiimme. 

Avoimet kesätyöpaikat löydät helsinkirekry.fi -sivuilta. Kesätyöpaikoista voit kysyä myös sähköpostilla sotekesa@hel.fi
Siirry kesäsivuillemme.
 

Siviilipalveluspaikan hakija

Vuosittain meillä työskentelee vain muutamia sivareita.

Mahdolliset siviilipalveluspaikat ilmoitamme sivarikeskuksen sivuilla kohdassa avoimet työpalvelupaikat.


Palkkatukityötä hakeva

Jos haet palkkatuettua työpaikkaa, ota yhteyttä Te-palveluihin.


Työkokeiluun hakeva

Stadin soten työkokeilupaikat täytetään ensisijaisesti toimialan sisältä. Turvaamme vakituisille työntekijöillemme uudet työtehtävät tilanteessa, joissa heidän terveydentilansa muuttuu pysyvästi. Ulkopuolelta tulevia työkokeilijoita voimme ottaa vain satunnaisesti. Työkokeilusta on lisätietoa Te-palveluiden sivuilla.JAA
02.05.2019 11:09